HABER MERKEZİ
admin
Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, yaşlılar haftası dolayısıyla ilçede ikamet eden asırlık çınarları ziyaret etti.
MUĞLA (İGFA) - Muğla'nın Milas ilçesinde yaşlıların yalnız olmadıklarını hissettirmek ve belediyenin yaşlılara sunduğu hizmetler hakkında bilgilendirmeler yapılarak yaşlılarımızın yaşam standartlarını yükselmeyi amaçlayan ziyaretlerde talepler de dinlenerek notlar alındı.
Ziyarette tüm yaşlılarımızın geçmiş bayramını kutlayan Başkan Topuz, fincan setinden oluşan hediye takdim etti. Ziyaretlerde toplumsal hafıza olan büyüklerin tecrübeleri ve yaşam hikayelerinden kesitler de dinlendi.
Beraberindeki Hisarbaşı Hocabedrettin Mahalle Muhtarı Vasfi Selçuk, Beçin Mahalle Muhtarı Hüseyin Belen ve Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Kenan Diken ile ziyaretlerini gerçekleştiren Başkan Topuz, yapılan sohbetlerin ardından günün anısına çekilen fotoğraflarla ziyaretlerini noktaladı.
Ziyaretlerde konuşan Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, “Hayat tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatan, geleneklerimizi geleceğe taşıyan asırlık çınarlarımızın hayır dualarını almak için bir aradayız. Sizler, bu şehrin yaşayan hafızası, mahallelerimizin huzuru ve ailelerimizin en güçlü dayanaklarısınız. Bugün sahip olduğumuz değerlerde, attığımız her adımda sizlerin emeği, alın teri ve sağduyusu var. Sizlerin sadece bugün değil, yılın 365 günü huzur içinde, hak ettiğiniz saygıyı görerek yaşamanız bizim en büyük önceliğimizdir. Başta bugün ziyaret ettiğimiz değerli büyüklerim olmak üzere, tüm yaşlılarımızın Yaşlılar Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyor; hepinize sağlıklı, huzurlu uzun ömürler diliyorum” dedi.
Konya'da 'Balkonlar Bostan Olsun' yaygınlaşıyor
Artvin’de ‘dünya su günü’ etkinliği
En iyi pedallar Dünya Şampiyonası için Sakarya’da seçilecek
Konya Selçuklu'ya ikinci Mahalle Külliyesi
Manisa'da şeker ölçüm sensörleri Büyükşehir’den
Medya Meslek Yasası İçin Marmara Bölge Çalıştayı Çanakkale'de yapılacak
SASKİ su verimliliği vizyonunu miniklere anlattı
MSB: NATO Çok Uluslu Kolordu Karargâhı kuruluyor
Bursa'da edebiyatla kadın hikayelerine yolculuk
İnegöl Belediyesi personelinden örnek davranış
Karabağlar Nene Hatun MTAL'e Gastronomi Festivali'nden 9 madalya
Eker I Run'da 13. yıl heyecanı
Artvin'de yılın sağlık çalışanları ödüllendirildi
Biyoteknolojik Fikirler için başvurular 30 Mart'a uzatıldı
Türkiye’de kozmetik üretimi yükselişte: Yeni markalar için fason ve private label dönemi
21. Kadir Has Ödülleri sahiplerini buldu
İzmir’de Öğretmen Akademileri yeni dönemde devam ediyor
İzmir'de dişhekimleri diş sağlığının önemine dikkat çekti
İletişim Başkanı Burhanettin Duran'dan 'Güçlü Türkiye' vurgusu
GTÜ iki alanda birden dünyanın en iyileri arasında
Konya Karatay’da Çanakkale ruhunu yaşatan ‘Memed’ konseri
Zeytinyağında çıkış arayışı... Hedef doğru rekolte ve AB kotası
Ordu’da Ayışığı İskelesi yeniden hayat buluyor
Denizli Uzunpınar’da modern içme suyu yatırımı hızla yükseliyor
İçişleri'nden suç örgütlerine operasyon: 358 gözaltı
İspanyol misafirler Bursa İnegöl’e hayran kaldı
Bilecik sanayisine güç veren ziyaret
U.S. Polo Assn.,"An Icon Born from the Game" sloganı ile küresel polo tişört kampanyası başlattı
İzmir'de “Sağlıklı Körfez” için bilimsel seferberlik
Ormanda altın çakallar fotokapana yansıdı
Yükleniyor
- Perşembe 13.8 ° / 1.5 ° Güneşli
- Cuma 15.8 ° / 3.6 ° Güneşli
- Cumartesi 13.9 ° / 4.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu

