HABER MERKEZİ
admin
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KAYMEK tarafından Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yılı dolayısıyla düzenlenen anma programına katıldı. Başkan Büyükkılıç, öğrencilere seslenerek, “Siz Çanakkale ruhundan ilham alan bu milletin asil evlatlarısınız” dedi.
KAYSERİ (İGFA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin mesleki eğitim, kurs ve kültür sanat faaliyetlerinde öncü kuruluşu Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür (KAYMEK) A.Ş. özel gün ve haftalara özel etkinlere imza atmaya devam ediyor.
Öğrenci ve genç dostu başkan olarak nitelendirilen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) tarafından Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yıl dönümü kapsamında düzenlenen “Bir Milletin Fedakârlığı, Bir Bayrağın Hürriyeti: Çanakkale” programına katıldı. Programa Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekili S. Bayar Özsoy, AK Parti Kayseri İl Başkan Vekili Muammer Topsakal ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Temeltaş ile KAYMEK öğrencileri ve veliler katıldı.
Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen anma programı, vatandaşlar ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi görürken, Çanakkale ruhunu yansıtan içerikleriyle duygu dolu anlara sahne oldu.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, birliğin, beraberliğin, dayanışmanın olmazsa olmaz olan dönemlerden birisinin de 18 Mart 1915 gününün olduğunu kaydetti.
İzmir Narlıdere’de Dünya Tiyatrolar Günü’nde Afife Jale anıldı
İzmir Narlıdere’de bilge çınarlarla gönül köprüsü
Ünlü tiyatro tiratları Bursa'da çocukların yorumuyla sahnelendi
ETİ'den genç kızlara kariyer desteği
Türkiye doğal gazda depolama gücünü artırıyor... Hedef yüzde 20 kapasite
22 yıl sonra gelen iade... “Melek Heykeli” yerine döndü
Başkan Büyükakın uluslararası gazetecilerle bir araya geldi
Konya Selçuklu’dan kanser hastalarına 'Umut Evi'
Tekstilde geleceğin kodları Bursa'da yazıldı
Ankara Keçiören’de gençlere çok yönlü destek
İzmir mezarlığına 70 futbol sahası büyüklüğünde yeni alan
İzmir'de Hasan Âli Yücel’in adı Kültürpark’ta yaşayacak
Mersin atık yönetiminde öncü olmayı sürdürüyor
Kanser artık yaş tanımıyor!
Mesleki eğitimde 'usta eller' Bursa'da geleceğe köprü kuruyor
Kocaeli'den çevreci enerji atağı... İSU ve İZAYDAŞ milyonlarca kWh elektrik üretti
İzmir’de “Eşit ve Erişilebilir Yaşam” buluşması
İstanbul Bakırköy'de minik eller can verdi
Kocaeli'de Darıca’nın yeni hizmet binalarına erişilebilir ulaşım
Minguzzi ailesinden Başkan Tugay’a ziyaret
Bursa Osmangazi'den Kayıhan'daki çöp eve müdahale
Konya Karatay'da 'HİÇ' sergisi
KDK’dan üniversitelere 'kahvaltı' uyarısı! Tasarruf gerekçesiyle kaldırılamaz
Bursa Nilüfer Belediyespor Macaristan’dan avantajlı dönüyor
Antalya Muratpaşa'da 'Çiçek Desenleri' için son günler
Bursa Nilüfer’de iş arayanlar ve işverenler dijitalde buluşuyor
İzmir'de Çiğli Arıtma Tesisi 'çevre izni'ne kavuştu
Kocaeli’yi kitap kokusu saracak
İzmir'de vektörle mücadele sürüyor
Ağrı Valisi'nden çat kapı! Vali Bozkurt, gününü köylerde geçirdi
Yükleniyor
- Pazar 8.8 ° / 3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazartesi 7.7 ° / 3.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 9.8 ° / 4.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

