HABER MERKEZİ
admin
Konya Büyükşehir Belediyesi çatısı altında faaliyet yürüten Bilgehanelerde “5. Geleneksel Değerlerle Ramazan Bilgi ve Kültür Yarışması” final etabıyla sona erdi.
KONYA (İGFA) - Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik hizmet veren Bilgehanelerin “5. Geleneksel Değerlerle Ramazan Bilgi ve Kültür Yarışması” final etabıyla tamamlandı.
Büyük heyecana sahne olan yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Bilgehanede eğitim alan öğrencilerde Ramazan bilincinin pekiştirilmesi; dini, kültürel ve tarihî bilgi birikimlerine katkı sağlanması hedefiyle gerçekleştirilen yarışmanın final etabı Selçuklu Kongre Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Yarışmada kızlar kategorisinde Süleyman Şah, Selahaddin Eyyubi, Yavuz Sultan Selim ve Seyyid Harun Veli; erkekler kategorisinde ise Konevi, Cemil Meriç, Lala Mustafa Paşa ve Nizamülmülk Bilgehanesi finale kalmaya hak kazandı.
Kızların ve erkeklerin ayrı yarıştığı ve büyük heyecanın yaşandığı yarışmada finale kalan öğrenciler bütün bilgi birikimlerini sergiledi. Yarışmanın final etabında, soru-cevap uygulamaları ve sahne performansları gerçekleştirildi.
Birincilerin tablet, ikincilerin bisiklet, üçüncülerin kulak üstü kulaklık, dördüncülerin ise akıllı saat kazandığı yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.
Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Atabey Gençlik Projesi çatısı altında şehrin çocuklarına hizmet veren Bilgehaneler, 4. Sınıftan 8. Sınıfa kadar öğrencilere milli-manevi eğitimler, ders destek programları, atölye ve etkinlikler düzenliyor.
Ayrıca 4. Sınıflara Hafızlık Hazırlık Programı ve 8. Sınıflara LGS Hazırlık Programı ile de öğrencileri geleceğe hazırlıyor.
Mustafa Palancıoğlu'ndan '12 Mart' mesajı
BIGG GARAJ'dan girişimcilere dev yatırım
Kırgizistan Büyükelçisi'nden Başkan Arı'ya ziyaret
İzmir'de Başkan Tugay’dan kredi tepkisi!
Kocaeli Büyükşehir’den bayram öncesi temizlik seferberliği
Gaziantep’te 10 günde 389 sürücüye hatalı şerit cezası
İstanbul’da göçmen kaçakçılığı operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı
Sözleşmeli öğretmenlikte ek atamalar belli oldu
Diyarbakır’da 12 şüpheli 'KADRAJ'a girdi!
Maltepe’de kız çocukları STEM atölyesinde buluştu
Denizli'de 5 bin TL emekli desteğinde son başvuru günleri
Bakan Gürlek: Mahkeme salonları siyaset arenası değildir
Numan Kurtulmuş, KKTC-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu'nu kabul etti
Kırklareli Emniyeti'ne yerli kriptolu telsiz sistemi kuruldu
Bursa Olgunlaşma Enstitüsü'nden anlamlı sergi
Bursa’da 3 milyon kaçak makaron ele geçirildi
Türk girişimci kadınların başarı hikâyeleri New York’ta tanıtıldı
Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi’nden anlamlı iftar
Bilecik Pazaryeri’nde tarım ve hayvancılık faaliyetlerine Müdür Ayvalık'tan yerinde inceleme
Bursa'da genç usta adaylarına uygulamalı eğitim
Malatya'da yatırım ve dayanışma vurgusu
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Beylikova’ya modern selektör tesisi kuruyor
Malatya'da kutsal emanetlere yoğun ilgi
Ordu Fatsa'da Toprak Sokak’a modern dokunuş
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden uluslararası proje başarısı
Mahmut Arıkan: Türkiye, ABD ve İsrail ile aynı cephede olmamalıdır
Ağrı’da müze yok, müdürü var! Müzesi olmayan şehre Müze Müdürü!
İzmir’de 1 ton 346,5 kg uyuşturucu madde ele geçirildi
Emekli maaşları 14 Mart’tan itibaren ödenecek
Dervişoğlu: Hürmüz Boğazı’ndaki kriz Türkiye’de hayat pahalılığını büyütür
Yükleniyor
- Perşembe 11.7 ° / 0.8 ° Güneşli
- Cuma 11.8 ° / 1.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 11.9 ° / 2 ° false

