Selçuklu Belediyesi tarafından, vergi mükelleflerinin ödemelerini 08.00-17.00 saatleri arasında belediye veznelerinden veya e-belediye uygulamaları üzerinden kolaylıkla yapabileceği hatırlatıldı.
KONYA (İGFA) - Selçuklu Belediyesi, Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergileri’nin 2025 yılı ikinci taksit ödemelerinin 1 Aralık’ta sona ereceğini bildirdi.
Belediyeden yapılan açıklamada; Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin Mayıs ve Kasım aylarında olmak üzere 2 eşit taksitte ödendiği belirtilerek vergi borcu olan mükelleflerin 1 Aralık tarihine kadar Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin ikinci taksitlerini, TC kimlik numarası veya mükellef sicil numarası ile Selçuklu Belediyesi hizmet binası içerisinde yer alan veznelere nakit veya kredi kartı ile ödeyebilecekleri belirtildi.
Açıklamada ayrıca mükelleflerin Türkiye’nin her yerindeki PTT şubelerinden online sistem üzerinden mükellef sicil numarası ve TC kimlik numarası eklenerek ödeme yapabileceği gibi e-belediye uygulaması kapsamında internet üzerinden www.selcuklu.bel.tr web adresinden de kredi kartı veya banka kartı ile vergilerini ödeyebilecekleri hatırlatıldı.
Vergi ödemeleri için ATM ve internet bankacılığı uygulamasıyla mükelleflere kolaylıklar sağlandığına dikkat çekilen açıklamada; Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası şubelerinden ve mobil uygulamaları ile internet bankacılığı sistemi üzerinden, Ziraat Bankası ve Halkbank ATM’lerinden de mükellef sicil numarası ile vergi ödenebileceği belirtildi.
Kredi kartı ile yapılan işlemlerde mükellefler anlaşmalı bankalardan Ziraat Bankası kredi kartlarına 6 taksit, diğer kredi kartlarına tek çekim yaparak hiçbir vade farkı oluşmadan ödeme imkânından faydalanabilecek. Sunulan hizmetlerle vatandaşların zaman kaybetmeden hızlı bir şekilde ödeme yapabileceği belirtilen açıklamada mükelleflerin gecikme zammına maruz kalmamaları için belirtilen süre içinde vergilerini ödemeleri gerektiği ifade edildi. Ayrıca ödeme süresi içinde ödenmeyen vergiler için 6183 sayılı Kanun gereğince gecikme zammının uygulanacağı konusunda da vatandaşlar uyarıldı.
İzmir'de Başkan Tugay’dan kredi tepkisi!
Kocaeli Büyükşehir’den bayram öncesi temizlik seferberliği
Gaziantep’te 10 günde 389 sürücüye hatalı şerit cezası
İstanbul’da göçmen kaçakçılığı operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı
Sözleşmeli öğretmenlikte ek atamalar belli oldu
Diyarbakır’da 12 şüpheli 'KADRAJ'a girdi!
Maltepe’de kız çocukları STEM atölyesinde buluştu
Denizli'de 5 bin TL emekli desteğinde son başvuru günleri
Bakan Gürlek: Mahkeme salonları siyaset arenası değildir
Numan Kurtulmuş, KKTC-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu'nu kabul etti
Kırklareli Emniyeti'ne yerli kriptolu telsiz sistemi kuruldu
Bursa Olgunlaşma Enstitüsü'nden anlamlı sergi
Bursa’da 3 milyon kaçak makaron ele geçirildi
Türk girişimci kadınların başarı hikâyeleri New York’ta tanıtıldı
Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi’nden anlamlı iftar
Bilecik Pazaryeri’nde tarım ve hayvancılık faaliyetlerine Müdür Ayvalık'tan yerinde inceleme
Bursa'da genç usta adaylarına uygulamalı eğitim
Malatya'da yatırım ve dayanışma vurgusu
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Beylikova’ya modern selektör tesisi kuruyor
Malatya'da kutsal emanetlere yoğun ilgi
Ordu Fatsa'da Toprak Sokak’a modern dokunuş
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden uluslararası proje başarısı
Mahmut Arıkan: Türkiye, ABD ve İsrail ile aynı cephede olmamalıdır
Ağrı’da müze yok, müdürü var! Müzesi olmayan şehre Müze Müdürü!
İzmir’de 1 ton 346,5 kg uyuşturucu madde ele geçirildi
Emekli maaşları 14 Mart’tan itibaren ödenecek
Dervişoğlu: Hürmüz Boğazı’ndaki kriz Türkiye’de hayat pahalılığını büyütür
Kocaeli Gebze'de “Türk-İslam Sanatları’nın İzinde” sergisi açıldı
Balıkesir’de Bereket Sofrası Edremit’te kuruldu
Manisa'da çevre kirliliğine geçit yok
Yükleniyor
- Perşembe 11.7 ° / 0.8 ° Güneşli
- Cuma 11.8 ° / 1.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 11.9 ° / 2 ° false


