HABER MERKEZİ
admin
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen “Köklerden Geleceğe Teşkilat Çalıştayı” Ankara’da gerçekleştirildi. Çalıştaya katılan Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, ilçede kadınlara yönelik projeleri Emine Erdoğan’a anlattı.
Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından, teşkilatın kurumsal hafızasını güçlendirmek ve “Türkiye Yüzyılı” vizyonu doğrultusunda yeni politikalar geliştirmek amacıyla düzenlenen “Köklerden Geleceğe Teşkilat Çalıştayı”, AK Parti Kongre Merkezi’nde yoğun katılımla yapıldı.
Çalıştaya katılan Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, program kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile bir araya geldi. Görüşmede Tekin, Pazaryeri’nde kadınlara yönelik hayata geçirilen projeler hakkında bilgi verdi.
Programa; AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Beykoz Belediye Başkanvekili Özlem Vural Gürzel ile çeşitli il ve ilçe belediye başkanları katıldı. Toplantıda kadınların yerel yönetimlerdeki rolü, sosyal politikalar, aile yapısının güçlendirilmesi ve kadın girişimciliğinin desteklenmesi gibi başlıklar ele alındı.
PAZARYERİ’NDE KADIN ODAKLI PROJELER
Başkan Zekiye Tekin’in sunumunda, Pazaryeri’nde kadınların sosyal ve ekonomik hayata katılımını artırmaya yönelik çalışmalar öne çıktı. Kadın girişimcilerin desteklenmesi, yerel üretimin güçlendirilmesi, el emeği ürünlerin pazarlanmasına yönelik projeler ve kadın istihdamını artıran uygulamalar katılımcılarla paylaşıldı. Özellikle kırsalda yaşayan kadınların üretime katılımını teşvik eden çalışmalar ile mesleki eğitim programlarının aile ekonomisine katkı sağladığı ifade edildi. Başkan Tekin, “Kadın varsa üretim var, emek var, bereket var. Pazaryeri’nde kadınlarımızı her alanda desteklemeye devam ediyoruz” dedi.
Kocaeli'de kadın ve aile odaklı örnek proje
Antalya'da özel gereksinimli bireylere afet farkındalık eğitimi
Bursa Osmangazi’de Gönül Sofraları Yenibağlar’da kuruldu
İzmir Narlıdere'de kapsamlı bahar temizliği
Bornova'da Gülşah Durbay Gençlik Merkezi’nde sıcak buluşma
Mersin Büyükşehir’den çocuklara eşit yaşam fırsatı
Ustaların sesi geleceğe uzanıyor
Bayram yolculuğuna çıkacaklara otoyol ve gişe uyarısı
Emniyet’ten dolandırıcılık uyarısı! Para, altın ve banka bilgilerinizi paylaşmayın
Ege ihracatta büyüdü, payı geriledi!
Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’nin geleneksel iftarına yoğun katılım
Birlik ve Dayanışma'dan sağlık sistemi eleştirisi
İBB Gençlik Ofisleri'nde yılın ilk eğitimleri sürüyor
CHP lideri Özel “Sarışın Bir Kurt” sergisini gezdi
600 firmaya Dahilde İşleme İzni verildi
İstanbul Küçükçekmece'ye sağlık yatırımı
Manisa'dan çevreci 'atık yağ' çağrısı
Kocaeli'de Başkan Büyükakın’dan Arif’e doğum günü sürprizi
Doktor Başkan'dan '14 Mart' mesajı
Baykar'dan K2 Kamikaze İHA sürprizi
Manisa Büyükşehir’den gençlere dijital vizyon
Kocaeli Büyükşehir personeline 'yüksekte çalışma' eğitimi
Bergama’nın sofrasında doktor başkanlar buluştu
İzmir'de 14 Mart’ta ortopedinin çınarına ziyaret
AK Partili kadınlardan Bilecik Pazaryeri’nde Ramazan ziyareti
Kayseri'de Ulaştırma Bakan Yardımcısı'na Erciyes sunumu
Özgür Özel orucunu Manisalılarla açtı... Bayramda da Manisa'da olacak
Yurtta bugün hava nasıl olacak? (15 Mart 2026 Pazar)
Kocaeli Büyükşehir’den özel bireylerle iftar
Mustafa Elitaş'tan Kayseri'de ulaşım yatırımlarına destek
Yükleniyor
- Pazar 12.3 ° / 3.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazartesi 13 ° / 2.3 ° Güneşli
- Salı 11.9 ° / -0.2 ° Güneşli

