HABER MERKEZİ
admin
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çocukların güvenli ve sağlıklı alanlarda vakit geçirebilmesi için kent genelindeki çocuk oyun alanları ve spor alanlarında periyodik bakım ve kontrol çalışmalarını sürdürüyor.
KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir'e bağlı Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, oyun gruplarından spor alanlarına kadar birçok noktada düzenli kontroller gerçekleştirerek gerekli bakım ve onarımları titizlikle yapıyor. Ekipler tarafından yapılan çalışmalar kapsamında oyun grupları ve spor ekipmanlarının dayanıklılık kontrolleri gerçekleştirildi. Kullanım yoğunluğu nedeniyle zamanla oluşabilecek riskleri ortadan kaldırmak amacıyla ekipmanların sağlamlığı tek tek incelendi.
OLASI RİSKLERİN ÖNÜNE GEÇİLDİ
Ekipler çalışmalar kapsamında özellikle çocukların yoğun zaman geçirdiği oyun alanlarına yöneldi. Çocuklar tarafından sevilen oyun gruplarından biri olan salıncaklar, kaydıraklar, tahterevalliler ve tırmanma üniteleri de detaylı kontrolden geçirildi. Gevşeyen vidalar sıkılaştırılarak ekipmanların güvenli kullanımı sağlandı. Böylece çocukların oyun oynarken herhangi bir riskle karşılaşmasının önüne geçildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çocukların güvenli ortamlarda oyun oynayabilmesi ve vatandaşların parkları daha konforlu kullanabilmesi için kent genelindeki oyun ve spor alanlarında bakım çalışmalarını periyodik olarak sürdürüyor. Bu kapsamda yapılan kontrol çalışmalarının ardından oyun alanlarında temizlik, bakım ve onarım işlemleri de gerçekleştirildi. Yıpranan bölümler onarıldı, gerekli noktalarda boyama çalışmaları yapılarak parkların hem daha güvenli hem de daha estetik bir görünüme kavuşması sağlandı.
Konya Yarı Maratonu’nda kayıtlar sürüyor
Beden dili ve kelimelerin gücü Bursa Osmangazi’de anlatıldı
Bursa Nilüfer’de Bostan Kaşifleri tarımı deneyimledi
Kayseri Büyükşehir'den ulaşımda 'nezaket' hassasiyeti
İzmir Körfezi'nin temizliğine takviye güç
KTO'nun 'Kayseri Pastırması' mutluluğu
Antalya Muratpaşa'da Başkan Uysal’dan yaşlı dostu kent vurgusu
Bornova’da sevginin izleri toprağa kazındı
Bursa'da edebiyat tutkunları Osmangazi’de buluşuyor
Milas'ta Başkan Topuz'dan asırlık çınarlara ziyaret
Kayseri Talas'ta 'İlmiye Bergman'a özel davet
Kayseri Büyükşehir'den çok 'özel' buluşma
Ankara Keçiören'de belediye personeline sağlık bilinçlendirmesi
İzmir’de “tek sağlık” hamlesi
BDDK’dan Siemens Finansman AŞ’ye faaliyet izni
Kayseri Sanat Melikgazi içinizdeki sanatçıyı çıkarıyor
Çınarcık projesi için üretici ülkelere ziyaret
Ağrı kent genelinde temizlik seferberliği
Milletlerarası tahkim ücretleri güncellendi... Anlaşma yoksa tarifeyi devlet belirleyecek
Muğla Milas'ta alt ve üst yapı çalışmaları tam gaz
Kayseri Talas'ta 'Ulu Çınar'lara saygı duruşu
Kocaeli’de Şehit Ergün Köncü’nün adı ölümsüzleşiyor
İzmir Çiğli’de Barış Manço ve Cem Karaca şarkılarıyla anıldı
Meteoroloji’den kuvvetli yağış ve çığ uyarısı
Kayseri Kocasinan'dan GES hamlesi
Kayseri pastırması AB'ye girdi
Çalık’tan 5 saatlik savunma: İddialar gerçeği yansıtmıyor!
Formerra, maliyet artışlarına karşı ulaşım ek ücreti uygulayacak
Düzce’de otomobile tır arkadan çarptı!
Ege’de peş peşe depremler
Yükleniyor
- Perşembe 13.8 ° / 1.5 ° Güneşli
- Cuma 15.8 ° / 3.6 ° Güneşli
- Cumartesi 13.9 ° / 4.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu

