HABER MERKEZİ
admin
Artık Omdia'nın bir parçası olan Enterprise Strategy Group, MWC Barcelona 2026'da Huawei'in Yeni Nesil OceanStor Dorado Converged All-Flash Storage ürününe ilişkin bir teknik doğrulama raporu yayınladı.
PRNEWSWİRE / BARCELONA, İSPANYA (İGFA) - Raporda, yapay zeka çağında kurumsal veri hacimlerinin hızla büyüdüğü, kurumların çalışma şeklini yeniden şekillendirdiği ve performans, esneklik, zeka ve maliyet etkinliği açısından depolama altyapısının çıtasını yükselttiği vurgulanıyor. Birçok depolama tedarikçisi all-flash çözümler sunarken, mimari tasarımda verilen ödünler genellikle performans, güvenilirlik ve maliyet arasında denge kurmayı zorlaştırmakta ve sonuçta kuruluşlara sağlanan faydaları sınırlamaktadır.
Rapor, Yeni Nesil OceanStor Dorado Converged All-Flash Storage'ın performans, esneklik, akıllı yönetim ve toplam sahip olma maliyeti (TCO) açısından kapsamlı bir değerlendirmesini sunmaktadır. Sonuçlar, ürünün bu kilit alanlarda öncü olduğunu ve yüksek performans, güçlü esneklik ve optimum TCO'nun cazip bir kombinasyonunu sunarak pazar içi rekabette avantaj sağladığını doğrulamaktadır. Bu, dijital ve akıllı dönüşüm açısından kurumsal ihtiyaçları karşılar.
Simüle edilmiş yüksek eşzamanlı bir veritabanı ortamında yapılan testler, all-flash sistemin 876.256 IOPS'yi aşan ultra yüksek performansı koruduğunu ve ortalama yanıt süresinin yalnızca 32 μs olduğunu göstermektedir. Sistem çeşitli verileri bloklar, dosyalar ve nesneler için yerel ve paralel mimari ile depolamaktadır.
Aktif-aktif çözümü, veri merkezleri arasında sorunsuz yük devretmeyi destekler. SmartMatrix full-mesh mimarisi, sekiz denetleyici muhafazasından yedisinin arızalanmasını hizmet kesintisi olmadan tolere edebilir. FlashEver, nesiller arası yakınsamayı mümkün kılar ve depolama değişimi sırasında hizmet kesintilerini ortadan kaldırır. Sistem, hem SAN hem de NAS için yerleşik fidye yazılımı tespiti ile uçtan uca akıllı koruma sağlar.
iMaster DME veri yönetimi platformunun DataMaster aracı, dakikalar içinde otomatik sistem sağlığı değerlendirmesi, performans eğilimi tahmini ve arıza tespiti sağlar.
Ayrıca beş yıllık TCO analizi, New-Gen OceanStor Dorado Converged All-Flash Storage'ın geleneksel hibrit depolamaya kıyasla TCO'yu %64'e kadar azaltabileceğini göstermektedir. Bu sayede tedarik, İşletme ve Bakım ve enerji tüketiminde önemli tasarruflar elde edilir.
Huawei Veri Depolama Ürün Hattı Başkanı Yuan Yuan, "Enterprise Strategy Group'un bu teknik onayı, Huawei'nin depolama teknolojisi inovasyonunda süregelen liderliğini gösteriyor. İleriye dönük olarak, inovasyon çalışmalarımızı derinleştirmeye ve sektörler genelinde dijital ve akıllı dönüşümü hızlandırmaya yardımcı olmaya devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.
Daha fazla bilgi için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz: https://omdia.tech.informa.com/commissioned-research/articles/huawei-new-gen-oceanstor-dorado-converged-all-flash-storage
ENTERPRİSE STRATEGY GROUP HAKKINDA
Artık Omdia'nın bir parçası olan Enterprise Strategy Group, odaklanmış ve eyleme geçirilebilir pazar istihbaratı, talep yönlü araştırma, analist danışmanlık hizmetleri, GTM strateji rehberliği, çözüm doğrulamaları ve kurumsal teknoloji satın alma ve satışını destekleyen özel içerikler sağlar.
BIGG GARAJ'dan girişimcilere dev yatırım
Kırgizistan Büyükelçisi'nden Başkan Arı'ya ziyaret
İzmir'de Başkan Tugay’dan kredi tepkisi!
Kocaeli Büyükşehir’den bayram öncesi temizlik seferberliği
Gaziantep’te 10 günde 389 sürücüye hatalı şerit cezası
İstanbul’da göçmen kaçakçılığı operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı
Sözleşmeli öğretmenlikte ek atamalar belli oldu
Diyarbakır’da 12 şüpheli 'KADRAJ'a girdi!
Maltepe’de kız çocukları STEM atölyesinde buluştu
Denizli'de 5 bin TL emekli desteğinde son başvuru günleri
Bakan Gürlek: Mahkeme salonları siyaset arenası değildir
Numan Kurtulmuş, KKTC-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu'nu kabul etti
Kırklareli Emniyeti'ne yerli kriptolu telsiz sistemi kuruldu
Bursa Olgunlaşma Enstitüsü'nden anlamlı sergi
Bursa’da 3 milyon kaçak makaron ele geçirildi
Türk girişimci kadınların başarı hikâyeleri New York’ta tanıtıldı
Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi’nden anlamlı iftar
Bilecik Pazaryeri’nde tarım ve hayvancılık faaliyetlerine Müdür Ayvalık'tan yerinde inceleme
Bursa'da genç usta adaylarına uygulamalı eğitim
Malatya'da yatırım ve dayanışma vurgusu
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Beylikova’ya modern selektör tesisi kuruyor
Malatya'da kutsal emanetlere yoğun ilgi
Ordu Fatsa'da Toprak Sokak’a modern dokunuş
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden uluslararası proje başarısı
Mahmut Arıkan: Türkiye, ABD ve İsrail ile aynı cephede olmamalıdır
Ağrı’da müze yok, müdürü var! Müzesi olmayan şehre Müze Müdürü!
İzmir’de 1 ton 346,5 kg uyuşturucu madde ele geçirildi
Emekli maaşları 14 Mart’tan itibaren ödenecek
Dervişoğlu: Hürmüz Boğazı’ndaki kriz Türkiye’de hayat pahalılığını büyütür
Kocaeli Gebze'de “Türk-İslam Sanatları’nın İzinde” sergisi açıldı
Yükleniyor
- Perşembe 11.7 ° / 0.8 ° Güneşli
- Cuma 11.8 ° / 1.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 11.9 ° / 2 ° false

