Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde öğrenim gören 2 üniversite öğrencisi Filistin’e verdiği destek konuşmasından dolayı Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.
NEVŞEHİR (İGFA) - Üyesi olduğu Avrupa Yerel ve Bölgesel Yönetimler Konseyi 49. Genel Kurul toplantısında katılarak Fransa’nın Strasburg şehrinde Filistinlilerle ilgili yaptığı konuşmayla yerli ve yabancı milyonlarca insanın düşüncelerine tercüman olan Belediye Başkanı Rasim Arı’nın konukları Filistin Gazzeli üniversite öğrencileri oldu.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi TÖMER Türkçe Öğretim Merkezi hazırlık sınıfı öğrencileri Rahaf Abu Hassira ve Farhan Abu Hassira, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde görevli öğretim üyesi Doç. Dr. Özden Taşğın mihmandarlığında Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Encümen Üyesi ve Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi (YBYK) Yerel Meclis Asil Üyesi olan Belediye Başkanı Rasim Arı, farkındalık oluşturmaya ve Dünya gündemini ilgilendiren konularla ilgili otorite olmaya devam ederken Nevşehir’de yaşayan 2 Filistinli öğrenci Başkan Arı’nın Fransa’da yaptığı konuşmanın duygularına tercüman olduğunu ve milyonlarca Filistinli’nin sesi olduklarını ifade ederek Başkan Arı’ya Filistin bayraklı rozet ve keffiyeh Filistin atkısı armağan etti.
Filistinli iki öğrencinin Türkçe Öğretim Merkezi TÖMER’de hazırlık sınıfı sonrası İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nü okumaya devam edeceklerini belirten Doç. Dr. Özden Taşğın, Fransa’da yaptığı konuşmadan ve Filistinlilere verdiği yürekli destekten dolayı Başkan Arı’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Arı ziyaret kapsamında yaptığı açıklamada her zaman mazlum milletlerin yanlarında olacağını ve yaşanan haksızlıkları bütün dünya kamuoyu ile paylaşmayı sürdüreceğini ifade ederek ziyaretçilerine teşekkür etti.
Bu belediye millet uykudayken çalışıyor
Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı
Fenerbahçe’de Tedesco krizi
Dünyada petrol alarmı! İran Savaşı petrol fiyatlarını uçurdu
Erdoğan: Ülkemizi ateş çukurundan uzak tutmak istiyoruz
Bayramda indirim, bayramdan sonra zam!
HÜRJET, Akdeniz üzerindeki testleri başarıyla geçti... Rüzgarını Torosların eteğinde estirdi
İstanbul’da dev uyuşturucu operasyonu... 1,4 milyon hap ele geçirildi
Şap aşısında iğnesiz uygulama deneniyor
Anadolu Türk Deniz Görev Kuvveti dönüş yolunda
Trabzon'da Başkan Genç Sürmene’de çalışmaları inceledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk tarihinin duayenine taziye mesajı
Çorum'da 3.869 çocuğa bayramlık desteği
Bakan Göktaş, BM Komisyonu'nda Türk Devletleri Teşkilatı ortak beyanını tanıttı
Yabancılara konut satışları düştü
YÖK Başkanı Özvar: 2,4 milyon aday YKS’ye başvurdu
Antalya Büyükşehir’den toplu taşıma filosuna 19 yeni otobüs
İnşaat üretimi Ocak'ta yıllık yüzde 8,0 arttı
Eskişehir’de öğrencilerden anlamlı talep
Ticaret'ten kadın kooperatiflerine barkod katkısı
Mardin Artuklu Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine ramazan paketi desteği
Ankara'da 90’lar sokak oyunlarıyla ramazan etkinliği
Manisa'da mezarlıklar bayrama hazırlanıyor
Başkan Akın gençlerle Balıkesir’in yarını için buluştu
Antalya’da Duraliler 1 Ana İsale Hattı yeniden düzenlendi
Eskişehir Sazova Parkı’nda kavakların yerini çınarlar alıyor
İstanbul Maltepe’de “Ramazan Bayramı” denetimi
Bakan Göktaş Paterson’da Türk toplumuyla buluştu
Cumhuriyet tarihçisi İlber Ortaylı vefat etti
Reklam dünyasının duayeni Alinur Velidedeoğlu hayatını kaybetti
Yükleniyor
- Cumartesi 11.9 ° / 2 ° false
- Pazar 12.3 ° / 3.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazartesi 13 ° / 2.3 ° Güneşli


