Denizli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen “Denizli Ata’sını Anıyor” yürüyüşünde binlerce Denizlili, Atatürk’e olan saygısını gösterdi. Etkinlik sonunda 500 belediye personelinin oluşturduğu Atatürk silüeti büyük beğeni topladı.
DENİZLİ (İGFA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Denizli Ata’sını Anıyor” etkinliği, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde büyük bir katılımla gerçekleştirildi.
Denizli Valiliği önünde düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından başlayan yürüyüşe, Denizli Milletvekilleri Gülizar Biçer Karaca, Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Belediye Bandosu eşliğinde saygı dolu bir atmosferde Delikliçınar Meydanı’na kadar süren yürüyüş, Denizlililerin Atatürk’e olan derin sevgi ve minnet duygularını yansıttı.
Meydanda, 500 Büyükşehir Belediyesi personelinin yer aldığı Atatürk silueti koreografisi gerçekleştirildi. Koreografi, katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı.
“O’NUN FİKİRLERİNE, DEVRİMLERİNE VE CUMHURİYET’E SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Törende konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Ulu Önder Atatürk’ün fikirlerinin her zaman yol gösterici olacağını vurguladı.
Başkan Çavuşoğlu, “Bu sabah büyük bir devrimciyi selamlamak için erken kalktık. O, ulusunu en zor şartlarda ayağa kaldıran, kula kulluğu sona erdiren büyük bir liderdi. Silahı, cephanesi olmadan, kendi hayatlarını değil, gelecek nesillerin mutluluğu için canlarını feda eden kahramanların öncüsüydü. Bugün bu topraklarda, bu bayrağın altında özgürce yaşayabiliyorsak, bu onun sayesinde. 87 yıl önce Atamızı bedenen uğurladık ama fikirlerini yüzlerce yıl ileriye taşıyacağız. Kadınıyla erkeğiyle yan yana durabiliyorsak, bu O’nun sayesindedir. O’nun fikirlerine, devrimlerine ve Cumhuriyet’e sahip çıkmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Başkan Çavuşoğlu, sözlerini “Bu şehirde hep birlikte onun izinde yürümeye devam edeceğiz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” diyerek tamamladı.
Bu belediye millet uykudayken çalışıyor
Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı
Fenerbahçe’de Tedesco krizi
Dünyada petrol alarmı! İran Savaşı petrol fiyatlarını uçurdu
Erdoğan: Ülkemizi ateş çukurundan uzak tutmak istiyoruz
Bayramda indirim, bayramdan sonra zam!
HÜRJET, Akdeniz üzerindeki testleri başarıyla geçti... Rüzgarını Torosların eteğinde estirdi
İstanbul’da dev uyuşturucu operasyonu... 1,4 milyon hap ele geçirildi
Şap aşısında iğnesiz uygulama deneniyor
Anadolu Türk Deniz Görev Kuvveti dönüş yolunda
Trabzon'da Başkan Genç Sürmene’de çalışmaları inceledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk tarihinin duayenine taziye mesajı
Çorum'da 3.869 çocuğa bayramlık desteği
Bakan Göktaş, BM Komisyonu'nda Türk Devletleri Teşkilatı ortak beyanını tanıttı
Yabancılara konut satışları düştü
YÖK Başkanı Özvar: 2,4 milyon aday YKS’ye başvurdu
Antalya Büyükşehir’den toplu taşıma filosuna 19 yeni otobüs
İnşaat üretimi Ocak'ta yıllık yüzde 8,0 arttı
Eskişehir’de öğrencilerden anlamlı talep
Ticaret'ten kadın kooperatiflerine barkod katkısı
Mardin Artuklu Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine ramazan paketi desteği
Ankara'da 90’lar sokak oyunlarıyla ramazan etkinliği
Manisa'da mezarlıklar bayrama hazırlanıyor
Başkan Akın gençlerle Balıkesir’in yarını için buluştu
Antalya’da Duraliler 1 Ana İsale Hattı yeniden düzenlendi
Eskişehir Sazova Parkı’nda kavakların yerini çınarlar alıyor
İstanbul Maltepe’de “Ramazan Bayramı” denetimi
Bakan Göktaş Paterson’da Türk toplumuyla buluştu
Cumhuriyet tarihçisi İlber Ortaylı vefat etti
Reklam dünyasının duayeni Alinur Velidedeoğlu hayatını kaybetti
Yükleniyor
- Cumartesi 11.9 ° / 2 ° false
- Pazar 12.3 ° / 3.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazartesi 13 ° / 2.3 ° Güneşli

