Türkiye Basketbol Ligi 18. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Darrüşafaka Lassa’ya konuk olan Çayırova Belediyesi, 2026 yılının ve sezonun ikinci devresinin ilk maçından 69-82 galip ayrılmayı başardı.
KOCAELİ (İGFA) - Türkiye Basketbol Ligi’nde şampiyonluk mücadelesine devam eden Çayırova Belediyesi, sezonun ikinci yarısının açılış karşılaşmasında Darrüşafaka Lassa’ya konuk oldu. Dün, Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya, temsilcimiz Çayırova Belediyesi Baş Antrenör Gökhan Güney’in öncülüğünde Ömer Utku Al, Roberto Gallinat, Hakan Yapar, Erdi Gülaslan ve Jamari Traylor ilk beşiyle başladı. İlk periyottan itibaren oyun ve skor olarak üstünlüğünü net bir şekilde hissettiren Çayırova Belediyesi, birinci çeyrek sonunda 13-30 üstün olan taraftı. İlk periyot elde ettiği üstünlüğü, ikinci çeyrekte de bırakmayan Çayırova Belediyesi, devreye 28-47’lik üstünlükle gitti.
GALLİNAT’TAN 17 SAYI
Üçüncü periyotla birlikte farkı iyice açan Çayırova Belediyesi, karar periyoduna 32 sayılık farkla 40-72’lik üstünlükle geçti. Son çeyrekte maç boyunca elde ettiği avantajı korumayı başaran temsilcimiz, sahadan 69-82 galip ayrıldı ve 2026 yılında çıktığı ilk karşılaşmadan da galip ayrıldı. Sezonun ikinci yarısına da galibiyetle başlayan Çayırova Belediyesi’nde maçın en skorer oyuncusu 17 sayılık performansıyla Roberto Gallinat olurken, Erdi Gülaslan’ın 15 ve Deniz Kılıçlı’nın 13 sayısı galibiyette büyük rol oynadı.
18. MAÇTA 15. GALİBİYET
Bu sezon oynadığı 18’nci maçında 15’inci galibiyetini alan Çayırova Belediyesi, önümüzdeki hafta maçında 10 Ocak Cumartesi günü sahasında Pizza Bulls Cedi Osman Basketbol’u konuk edecek. Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, “Yeni yıla galibiyetle başladık. Darrüşafaka Lassa’yı mağlup ederek yolumuza devam ediyoruz. Tebrikler bizim çocuklar” dedi.
Yurtta bugün hava nasıl olacak? (15 Mart 2026 Pazar)
Kocaeli Büyükşehir’den özel bireylerle iftar
Mustafa Elitaş'tan Kayseri'de ulaşım yatırımlarına destek
Hakan Fidan: Mescid-i Aksa’yı kapatmak tehlikeli adımdır
Bursa'da gençler bilimle buluştu
Başkan Bozbey, Bursaspor taraftarlarıyla şampiyonluk heyecanını paylaştı
Yığılca–Yedigöller yolunda genişletme çalışmaları sürüyor
Bursa Büyükşehir Belediyespor zirveyi sevdi
Denizli’de U-10 Futbol Ligi heyecanı yeniden başlıyor
Mersin'de haşere alarmı
Rusya, Yunan gemisini vurdu
Erdoğan: "Gerektiğinde kayıtsız kalmayız"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Mardin Midyat’ta yatırımları tanıttı
Tohumlar geleceğe emanet
Küçük mimarlar iş başında
Ramazan’ın manevi iklimini Balyanoz’da yaşadılar
Kayseri Kocasinan'dan ağaç dikme rekoru
Diyarbakır'da 50 kadına otobüs sürücüsü eğitimi
Diyarbakır'da gençlik politikaları saha çalışmasıyla belirleniyor
Denizli Büyükşehir’den otogarda sahur ikramı
Denizli'de hasta bezi yardımı için başvurular başladı
Memduh Büyükkılıç'tan Erciyes'e çifte müjde
Balıkesir Büyükşehir'den 'Avlu Gece Oryantiring'i
Kayseri Talas'ın sanat değeri TBMM yolunda
BAÇEM Ondan Yerel Market'i hizmete açtı
Balıkesir Büyükşehir'den üreticilere 100 incir fidanı
ASAT’tan Duraliler 1 Ana İsale Hattı’nda yoğun mesai
Antalya Büyükşehir'den toplu taşıma filosuna 19 yeni otobüs
Başkentte moto kuryeli iftar desteği
ABB’den Etimesgut'a sosyal yaşam merkezi
Yükleniyor
- Pazar 12.3 ° / 3.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazartesi 13 ° / 2.3 ° Güneşli
- Salı 11.9 ° / -0.2 ° Güneşli


