HABER MERKEZİ
admin
Paylaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan’ın manevi atmosferini her akşam farklı mahallelerde kurduğu iftar sofralarıyla vatandaşlarla buluşturan Osmangazi Belediyesi, son olarak Altınova Mahallesi’nde düzenlediği iftar programıyla mahalle sakinlerini bir araya getirdi.
BURSA (İGFA) - Ramazan ayı boyunca her akşam binlerce Osmangazili vatandaşı iftar sofralarında ağırlayan Osmangazi Belediyesi’nin Altınova Mahallesi’nde gerçekleştirdiği programa mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.
Bin kişilik kurulan iftar sofrasında oturacak yer kalmazken, Altınova sakinleri mahallelerinde ilk kez böyle bir organizasyon düzenlenmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.
Uzun kuyrukların oluştuğu programda vatandaşlar yemeklerini alarak huzur, mutluluk, birlik ve beraberlik içinde aynı sofrada oruçlarını açmanın sevincini yaşadı.
Düzenlenen iftar programına Osmangazi Belediye Başkan Yardımcıları Mücahit Yıldızhan ve Fatih Vardar ile birlikte çok sayıda Altınova Mahallesi sakini katıldı.
“BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE İFTAR AÇMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”
İlk kez mahallelerinde bir iftar sofrası kurulduğunu ifade eden Altınova Mahallesi sakinleri, “Bu mahalle kurulalı 50 yıl oluyor, ilk kez mahallemizde böyle bir iftar programı düzenleniyor. Çok mutluyuz. Burada komşularımızla birlik beraberlik içinde iftar açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mahalleli olarak özlediğimiz organizasyonlardı. Bu buluşma bize eski Ramazanları hatırlattı. Birlik beraberlik içinde olmak çok güzel. Osmangazi Belediyesi’ne iftar programı düzenlediği için çok teşekkür ederiz” diye konuştu.
Altınova Mahallesi sakinlerinin Osmangazi Belediyesi’nin düzenlediği iftar programına yoğun katılım gösterdiğini ifade eden Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mücahit Yıldızhan ise, “Altınova Mahallesi’nde bin kişiyle beraber aynı sofrada buluştuk. Mahalle muhtarımızla konuştuk, bu mahallede ilk kez böyle bir iftar programı düzenleniyor. Vatandaşlarımız böyle bir atmosferi çok büyük özlem duymuş. Yoğun katılım gösterdiler. Bizler, bu tür organizasyonları artırarak devam ettireceğiz” dedi.
Çocuklara verilen söz tutuldu, fidanlar toprakla buluştu
İzmir'de Bornova’nın çınarları yapay zekayla tanıştı
Bursa İnegöl’de binlerce kişi OSB Camii’nde buluştu
İzmir'de iki yılda mahallelerin 49 bin başvurusu çözüme kavuştu
Kocaeli'de bu sergi 111 yıl önceki şanlı zafere götürecek
Milli Teknoloji Atölyesi’nde bilim ve teknoloji rüzgarı
Kocaeli'de Başkan Büyükakın Roman iftarına katıldı
Türkiye, küresel belirsizliğe rağmen yatırımda yükselişte
Maltepe’de ibadethaneler Ramazan Bayramı’na hazır
Ankara Keçiören’de Kadir Gecesi’nde manevi buluşma
Bazı uluslararası anlaşmaların yürürlük tarihlerine 'Resmi' tespit
Yurt dışından getirilen elektronik eşyaların 2026 bandrol ücretleri değişmedi!
Bursa Nilüfer’de kaçak barakalar yıkıldı
İzmir’de Romanlar için ortak akılda ikinci buluşma
İzmit'te bayram öncesi esnafa müjde
Ankara Keçiören'de yetim ve öksüz çocuklara özel sofra
Mersin Büyükşehir’den Kadir Gecesi’nde lokma ikramı
Optic World İzmir 27 Mart’ta kapılarını açıyor
Kayseri Talas'ın ramazan etkinliklerine renkli final
İzmir Çiğli’de Kadir Gecesi’nde binler aynı sofrada buluştu
Yapay zekâ karakterine ilk kez özel styling
Gaziantep’te bayram öncesi denetimler artırıldı
Kocaeli Büyükşehir’den kandil simidi ikramı
Kayseri Kocasinan'da evde bakım hizmeti ara vermiyor
İzmir Bornova’da Kadir Gecesi’nde büyük iftar buluşması
Bursa Osmangazi'de iftar sofrası dolup taştı
Kocaelispor çok daha iyi yerlerde olacak
Pazaryeri’nde Kadir Gecesi’nde Sakal-ı Şerif’e yoğun ilgi
Kayseri Açık Hava Buz Pateni pistinde çifte bayram
Kocaeli Gebze’ye Engelsiz Yaşam Merkezi geliyor
Yükleniyor
- Salı 11.9 ° / -0.2 ° Güneşli
- Çarşamba 14.7 ° / 4.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Perşembe 11.2 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

