HABER MERKEZİ
admin
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Büyükşehir Belediyesi ve bağlı iştiraklerin çalışanlarıyla bir araya gelerek bayramlaştı.
BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ilk olarak Hüdavendigar Kent Parkı’nda Tarım Peyzaj AŞ çalışanlarıyla buluştu.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen programda, Başkan Bozbey çalışanlarla tek tek bayramlaştı. Daha sonra BESAŞ Ekmek Fabrikasını ziyaret ederek BESAŞ çalışanları, Atatürk Kültür Merkezi Merinos Yerleşkesi’nde Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı şirketler ve Kent Konseyi çalışanlarıyla da buluşarak Ramazan Bayramlarını tebrik etti.
“KALİTELİ HİZMETLERİ BURSALILARA SUNAN KURUM HALİNE GELDİK”
Son olarak Büyükşehir Belediye Binası’nda gerçekleştirilen törene katılan Başkan Mustafa Bozbey, yaptığı konuşmada tüm personelin Kadir Gecesi’ni Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.
Bursalıların sorunlarını en aza indirmek için gece gündüz mesai sarf eden bir aile olduklarını söyleyen Başkan Bozbey, “15.000 çalışanımızla birlikte 3.3 milyon Bursalıya hizmet etmenin onuru ve gururunu yaşıyoruz. En kaliteli hizmetleri Bursalılara sunan bir kurum haline geldik. Emek veren her bir arkadaşımıza gönülden teşekkür ediyorum. Büyükşehir aile bireylerinin hem kuruma sahip çıkmasını hem de en iyi hizmeti üretmesini arzuluyoruz. Hedefimiz, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ülkemizde örnek ve lider bir kurum olmasını sağlamaktır. Daha sonra Avrupa’da ve dünyada yaptığı işlerle tanınan ve bilinen bir kurum haline gelmesini sağlamaktır. Bunları çalışma arkadaşlarımıza güvenerek söylüyoruz. Birbirimize ve kurumumuza sahip çıktıkça bu başarıları yakalayacağımıza inanıyorum. Ailelerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmesini temenni ediyorum. Hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.
Başkan Bozbey, konuşmasının ardından Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve belediye personeliyle tek tek bayramlaştı.
'Şüheda 1915" 500 kişilik kadroyla sahneye konulacak
İETT'den İlber Ortaylı'ya 'saygı otobüsü'
İlber Hoca son yolculuğuna uğurlandı
Sahil Güvenlik gemi ve botları 18 Mart’ta halkın ziyaretine açılacak
8 ilde dev Jandarma operasyonu: 73 gözaltı
Dışişleri'nden Adalet'e ziyaret
U19 Milli Takımı’nın UEFA aday kadrosu belli oldu
Malatya’da yolcu otobüsünde 11 kilogram metamfetamin yakalandı
TCDD'den bayram yoğunluğuna ek sefer ve vagon
Akseki’de kaçak avcılığa 1 milyon TL'yi aşan ceza
Bursa Büyükşehir ailesi bayramlaştı
AB’de MOAH için gıdalarda maksimum limit süreci başladı
Çorum’da “Kutsal Emanetler Sergisi” Bedesten’de açıldı
Bayramda Gastro İnegöl çalışma düzeni belli oldu
IPARD III’te yeni takvim açıklandı... Kırsala 241 milyon avroluk dev hibe
Gaziantep’te “Haremeyn Hatıraları” sergisi açıldı
Denizli’de Acil Durum Hastanesi’ne güçlü ulaşım yatırımı
Zonguldak’ta toplu ulaşım için yeni halk otobüsleri hizmete girdi
Eskişehir’de ‘S’ plakalı servis araçlarına uyarı
Sakarya Kamışlı’da 5 bin metrelik içme suyu hattı yenileniyor
Satrançta Bursa Büyükşehir Belediyespor fırtınası
Denizli Büyükşehir ile sağlıklı gelecek
Antalya’da Ramazan etkinliklerinde kültürel buluşma
Gezginler Ordu’da Ramazan dayanışmasına hayran kaldı
Yeşilay İzmir’den çocuklara üretken medya eğitimi
Eskişehir’de 5 bin metreküplük dev beton dökümü
KSO Başkanı Zeytinoğlu’ndan bütçe değerlendirmesi
Ahmet Şafak Külliye’de Ramazan konseri verdi
Bursa Nilüfer'de Odunluk bölgesine Büyükşehir konforu
Denizli'de glütensiz gıda paketleri sahiplerine ulaştı
Yükleniyor
- Pazartesi 13 ° / 2.3 ° Güneşli
- Salı 11.9 ° / -0.2 ° Güneşli
- Çarşamba 14.7 ° / 4.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

