Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın vizyonuyla yenilenen yollar vatandaşlara rahat bir nefes aldırıyor. Bu kapsamda halkın öncelikli talepleri arasında yer alan Susurluk ilçesi Demirkapı - Ömerköy mahalleleri arasındaki 2 bin 200 metrelik yolda gerçekleştirilen çalışma kapsamında yolun altyapı ve genişletme çalışmaları kısa sürede tamamlandı.
BALIKESİR (İGFA) - Ulaşım konforunu artırmak için kentin dört bir yanında çalışmalarını aralıksız sürdüren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yol standartlarını yükseltmeye devam ediyor.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın talimatıyla Susurluk ilçesi Demirkapı ve Ömerköy mahalleleri arasındaki yolda kapsamlı bir çalışma gerçekleştirildi.
Mevcut hali 6 metre olan yolda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştiren çalışmaların tamamlanmasıyla yol genişliği 10 metreye çıkarılarak trafik güvenliği artırıldı.
Ayrıca yenileme çalışmalarıyla yol daha modern ve konforlu bir hale getirildi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin modern ve güvenli ulaşım imkânlarını artırmaya yönelik çalışmaları bölge halkının da takdirini topladı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın sorunu duyar duymaz hemen ekipleri yönlendirdiğini söyleyen Susurluk ilçesi Gökçedere Mahalle Muhtarı Ruşen Özhan, “Yolumuz çok bozuktu. Hem dardı hem çok patlak vardı yolda. Allah razı olsun emeği geçenlerden. Şu an çok güzel. Yenilendi ve genişledi. Ahmet Başkan’ımız bu işe ilgisiz kalmadı sağ olsun.” diyerek memnuniyetini paylaştı.
Çalışmaların kısa sürede tamamlandığını ve yolun çok güzel olduğunu söyleyen Susurluk ilçesi Ömerköy Mahallesi Muhtarı Sevim Yılmaz, “Yolumuz çok dardı. İki aracın yoldan geçmesi mümkün değildi ama şimdi yolumuzun genişliği 10 metreye ulaştı. Ulaşım bize daha da kolaylaştı. Bizim bu yıllardır beklediğimiz bir hizmetti. Ahmet Başkan’a çok teşekkür ediyorum, bize her zaman yanımızda olduğunu hissettirdiği için.” ifadelerini kullandı.
Kimsesizlerin, yetimlerin ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına umut oldular!
Kuşadası'nda Başkan Günel görevden uzaklaştırıldı
Gökbey'e uçuşa elverişlilik sertifikası
İzmit’te binlerce kişilik iftar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazetecilik hakikatin peşinde toplumun pusulasıdır
Başkanı Yılmaz’dan Bursa yönetimine eleştiri: Kaynaklar verimsiz kullanılıyor
Çankırı’da bayram ziyaret saatleri belli oldu
Bursa Büyükşehir Meclisi’nde gergin toplantı! Su zamları, BUSKİ borçları ve yönetim eleştirileri
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten,Orta Doğu ve 'Özel' yorumu... CHP kendi gündemine hakim değil
Kocaeli’ye özgü ürünler Hatıra Mağazası’nda
661 şehit, gazi ve yakını kamuya atandı... Şehit ve gazi çocuklarına '25 Yaş Tanıtım Kartı'
Balıkesir’de ebru sanatına icazet gururu
CHP’li Murat Emir’den Bakan Gürlek’in 'iddialar asılsız' açıklamasına yanıt
Mersin’de Atatürk’ün ziyaretinin 103. yılı kutlandı
Sabancı Vakfı’nın hibe programına yoğun ilgi
79 ilde kaçak tütün operasyonu: 337 şüpheliye işlem
Bursa Gemlik’te Kaymakam Canbaba’dan şehit aileleri ve gazilere Ramazan ziyareti
Gıda Komitesi: Arz güvenliği riski yok! Denetimler artacak
Kütahya’da yerel kiraz türleri toprakla buluşacak
Gebze’de ara tatil Kocaeli Büyükşehir’le şenlendi
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Eskişehir'de bayram öncesi kapsamlı hizmet planı
Başkan Özdemir: Nilüfer’in kalbi ve geleceği satılık değildir!
Ankara’da kırsaldaki üreticiye can suyu
Konyalı sporcu Tour Of Antalya’dan üç madalyayla döndü
Denizli'de üreticiye 2 milyon kiloluk gübre desteği
Trabzon Büyükşehir'den anlamlı etkinlik
Konut fiyatlarında reel düşüş, kiralarda artış sürüyor
Sakarya’da Ramazan Bayramı’nda ulaşım ücretsiz olacak
'Çorum Simidi'ne coğrafi işaret tescili
Yükleniyor
- Çarşamba 14.7 ° / 4.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Perşembe 11.2 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 7.1 ° / 4.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu


