HABER MERKEZİ
admin
Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki EKDAĞ A.Ş, 2025 yılında halkın ekonomisine uygun fiyat politikasıyla Antalyalıların yanında olmayı sürdürdü. Döşemealtı Halk Ekmek Fabrikası’nda modern ve hijyenik koşullarda üretilen 5 milyon adet ekmek ve unlu mamül, kent genelindeki büfeler aracılığıyla vatandaşla buluşturuldu.
ANTALYA (İGFA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmete açtığı Halk Ekmek Fabrikası, 2025 yılında da uygun fiyatlı ve sağlıklı ürünleri Antalyalıların sofralarına taşımaya devam etti.
EKDAĞ A.Ş.’ye bağlı Döşemealtı’nda faaliyet gösteren Halk Ekmek Fabrikası’nda gerçekleştirilen üretimle, 2025 yılı toplamında 5 milyon adet ekmek ve unlu mamul üretildi.
5 MİLYON ADET EKMEK VE UNLU MAMUL ÜRETİLDİ
Ürün çeşitliliğiyle dikkat çeken Halk Ekmek’te, beyaz ekmeğin yanı sıra kepekli, köy, tam buğday, çavdar ve çok tahıllı gibi alternatifler ile roll, tost, sandviç, hamburger ekmeği ve pide çeşitleri olmak üzere 25 çeşit ürün vatandaşın tercihine sunuldu.
Üretimde en yüksek pay 3 milyon 686 bin adet ile 200 gram beyaz ekmekte gerçekleşti. Daha sağlıklı beslenme tercih edenler için kepekli, köy, tam buğday, çavdar, çok tahıllı ve sarı buğday ürünlerinde ise 520 bin adet üretim gerçekleşti.
74 NOKTADA SATIŞ
Halk Ekmek ürünleri, Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı ve Aksu ilçelerindeki Halk Ekmek büfeleri aracılığıyla vatandaşa ulaşıyor. Merkez ilçelerde bulunan 74 satış noktasında vatandaşlar uygun fiyatlı ekmeğe kolayca erişebiliyor. Ayrıca EKDAĞ A.Ş kiosk noktalarını çoğaltarak vatandaşın uygun ve taze ekmeğe ulaşmasını kolaylaştıracak.
Ticaret ve Adalet bakanlıklarından 15 Mart mesajı
Trabzon’da peyzajda yerli üretim hamlesi
Bursa Büyükşehirli Efeler'den muhteşem dönüş
İçişleri Bakanlığı o cezaları iptal etti, uygulamayı geçici durdurdu!
Lider Sakarya play-off’a çeyrek finalden gidiyor
Manisa Gördesliler'den iki saatte 2 bin pide
Trabzon Akçaabat’ta içme suyu altyapısı güçleniyor
Sakarya'da çölyak hastaları istediklerine tek noktadan ulaşabiliyor
İçişleri, Ramazan ve Nevruz Bayramı için güvenlik tedbirlerini görüştü
"Yeşilin Altın Damlası"nda kazananlar belli oldu
Aile'den 1,8 milyar TL SED ödemeleri hesaplarda
Türkçe yeterlilik e-sınavı için başvurular başlıyor
İç sularda sazangiller için av yasağı başladı
Bursa Nilüfer'den 18 Mart anısına doğa yürüyüşü
Kolon kanserinde yaş sınırı düşüyor!
Adapazarı–Serdivan Raylı Sistem Hattı'nın ihaleye çıkacağı gün netleşti
Türk şefler 'Oscar'lık menü hazırlıyor
Kocaeli'de fotoğrafın tarihsel yolculuğuna çıkaran müze
İYİ Partili Erdönmez’den Mudanya kırsaldaki yıkım kararlarına tepki
Manisa'da yeşil alanlarda akıllı sulama dönemi
Bursa'da paylaşma bereketi Emek ve Alacahırka'da
O komisyon Gaziantep'te çalışmaları tamamladı
Manisa Zabıtası gıda denetimlerinde hız kesmiyor
İBB Deneme Kulübü'nden sınav heyecanı
Antalya 4 milyon yazlık çiçekle bahara hazırlanıyor
Bursa İznik'te eczacılık ile yarım asırlık şifa yolculuğu
Sakarya’da su ve kanalizasyonda yüksek standart
32'si uluslararası 72 kaçak suçlu yurt dışından Türkiye’ye iade edildi
İstanbul Bakırköy'de 'Onlar' memleketi konuştu
Sakarya'da açık hava laboratuvarında sona doğru
Yükleniyor
- Pazartesi 13 ° / 2.3 ° Güneşli
- Salı 11.9 ° / -0.2 ° Güneşli
- Çarşamba 14.7 ° / 4.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

