Antalya Büyükşehir Belediyesi, sınav haftası başlayan Akdeniz Üniversitesi öğrencilerine sıcak çorba ikramında bulunuyor. Çorba dağıtımı, 14 Kasım'a kadar her akşam 22:00-23:00 saatleri arasında Akdeniz Üniversitesi Merkez Kütüphanesi önünde gerçekleştirilecek.
Gençlerin Yanında Olma Çabası
Antalya Büyükşehir Belediyesi, şehrin ve ülkenin geleceği olan gençlerin yanında olmayı sürdürüyor. Vize haftasının başlamasıyla birlikte yoğunlukları artan öğrencilere, belediye tarafından çorba ikram ediliyor. Akdeniz Üniversitesi Merkez Kütüphane önünde yapılan çorba dağıtımı, 14 Kasım'a kadar 22:00-23:00 saatleri arasında devam edecek.
Enerji ve Motivasyon Kaynağı
Çorbalar, Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı aşevinde özenle hazırlanıyor. Ders çalışma yoğunluğu arasında yemek yapmaya vakti olmayan öğrenciler, yapılan sıcak çorba ikramıyla öğün atlamadan ders çalışma maratonunu sürdürüyor. Bu yoğun dönemde yapılan çorba ikramının kendilerine hem enerji verdiğini hem de motive ettiğini belirten öğrenciler, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.
Belediye Yetkilisinden Açıklama
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımlar Şube Müdürü Funda Alpaslan Talay, Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak, vize haftasında öğrencilerin içini ısıtmaya geldiklerini söyledi. Talay, "3-14 Kasım tarihleri arasında her akşam 22:00-23:00 saatleri arasında, Merkez Kütüphane önünde öğrencilerimize sıcak çorba ikramımız var. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak, ders çalışılan uzun gecelere, soğuk havaya, sınav stresine iyi gelecek bir mola için sizi çorba ikramımızla merkez kütüphane önüne bekliyoruz. Bazen bir kase çorba, yorgun bir gecede en güzel dayanışmadır. Tüm öğrencilere başarılar diliyoruz" dedi.
Öğrencilerden Teşekkür
Akdeniz Üniversitesi öğrencisi Fatma Dağ, "Bugün ders çalışmak için kütüphaneye geldim ve bu çorba ikramıyla karşılaştım. Ders çalıştığımız bu soğuk havalarda Antalya Büyükşehir Belediyesi çorba getirmiş bize. Vize haftasında yoğunluktan yemek yapmaya bile fırsatımız olmuyor. Böyle bir şey düşünülmesi çok güzel olmuş Büyükşehir Belediyesi'ne çok teşekkür ederiz" diyerek memnuniyetini dile getirdi.
Antalya,Antalya Belediyesi
Antalya,Antalya Belediyesi
belediye365.com
BAÇEM Ondan Yerel Market'i hizmete açtı
Balıkesir Büyükşehir'den üreticilere 100 incir fidanı
ASAT’tan Duraliler 1 Ana İsale Hattı’nda yoğun mesai
Antalya Büyükşehir'den toplu taşıma filosuna 19 yeni otobüs
Başkentte moto kuryeli iftar desteği
ABB’den Etimesgut'a sosyal yaşam merkezi
Aziz Mercan'dan '14 Mart' açıklaması
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'ne kurumsal akreditasyon
Hüzeyir Ergin, yeni başkan seçildi
ABB’den 90'lar sokak oyunları
Oktay Yılmaz: Mazlumların umuduyuz
Başkan Bozbey'den sağlık çalışanlarına ziyaret
Yıldırım'da öğrencilere LGS desteği
Kayseri Büyükşehir'den 'özel' etkinlik
Kayseri Büyükşehir şehit aileleriyle iftar sofrasında buluştu
Rasim Arı'dan Sadettin Saran'a ziyaret
Kayseri Erciyes'te kar voleybolu heyecanı başlıyor
Terzilerde bayram yoğunluğu
Başkan Şadi Özdemir’den sağlık çalışanlarına teşekkür
Kayseri Melikgazi zabıtasından bayram öncesi sıkı denetim
Kılca’dan engelsiz yaşam merkezi müjdesi
Manisa Büyükşehir’den Tıp Bayramı’na özel ışıklandırma
Bursa’da eğitim yatırımları yerinde incelendi
Kocaeli'de hız limitleri değişti
İstanbul'da Medeniyet Sofrası kuruldu
Ağrı’da Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde sona doğru
İpsalaspor: “Hakemlere kim hesap soracak?”
Havaalanı Kavşağı'na yeni cadde
İzmir'de Başkan Tugay’dan sağlık emekçilerine teşekkür
Şanlıurfa'da tarih aydınlanıyor
Yükleniyor
- Cumartesi 11.9 ° / 2 ° false
- Pazar 12.3 ° / 3.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazartesi 13 ° / 2.3 ° Güneşli

