Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Tümosan Konyaspor'un antrenmanını ziyaret etti.
Yeni Teknik Direktöre Tam Destek
Murat Kurum Tesisleri'ndeki ziyarette Tümosan Konyaspor Başkanı Ömer Atiker'in de yer aldığını belirten Altay, yeni göreve gelen Teknik Direktör Çağdaş Atan'a başarılar diledi. Altay, "Hocamızın enerjisi takıma yansıdı. İnşallah başarılara da yansıyacaktır. Kendisi şehrimizi tanıyor, biz de onu tanıyoruz. Seyircimizle iyi bir sinerji oluşturdu. Kulübümüzün desteği tam, biz de şehir olarak destekliyoruz" ifadelerini kullandı.
Ahmet Çalık Anısı Yaşatılıyor
Konyaspor'un tesis kazanması konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Altay, son dönemde iki saha ve tesisi tamamladıklarını açıkladı. Altay, "Konyaspor, değerlerine sahip çıkan bir takım. Ahmet Çalık bizim için önemli bir isim. Karatay Belediyesi ismini bir parka verdi. Selçuklu Belediyesi'nin inşa ettiği Spor Lisesi'ndeki spor salonuna da ismini verdik. Öğrenciler onun ahlakı ve spor anlayışıyla yetişecek" dedi.
Tesis İsimlendirmesi Konusunda Açıklama
Konyaspor'a 7 bin 300 metrekare alanıyla Türkiye'nin modern tesislerinden birini kazandırdıklarını ve tesise Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un isminin verildiğini kaydeden Altay, eleştirilere yanıt verdi. Altay, "Bakanımızın böyle bir talebi yok. Kendisi deprem bölgesi başta olmak üzere ülkemiz için çaba sarf ediyor. Konyalılar olarak Konya'ya yaptığı katkılardan dolayı isminin tesiste yaşatılmasını arzu ediyoruz. Polemiklerle kaybedecek vaktimiz yok" şeklinde konuştu.
Birlik ve Beraberlik Vurgusu
Konyaspor'un başarısı için tüm Konya'nın kenetlenmesi gerektiğine dikkat çeken Altay, "Konya'yı ve Konyaspor'u her zaman polemiklerin dışında tutmaya gayret ettik. Enerjimizi buna harcamaya ne vaktimiz var ne enerjimiz var. Bütün enerjimizi Konyaspor'un başarısı ve Konya'nın gelecek yüzyıla hazırlanması için harcamalıyız. Konyaspor'umuza başarılar diliyorum" sözleriyle konuşmasını tamamladı.
Konya,Konya Belediyesi
belediye365.com
Mersin Büyükşehir’den 'aşhane' iddialarına yanıt
Ankara Haymana 4,1 büyüklüğünde sallandı!
Başkan Büyükakın’dan Halep’te ziyaret trafiği
Türkiye’nin yaşlı nüfusu 9,6 milyona ulaştı... Yaşlıların internet kullanımı ikiye katlandı
Mudanya planı Bursa Büyükşehir Meclisi'ni gerdi!
Kocaeli’de otopark yönetiminde dijital ve modern dönem
Ankara, 2027 Avrupa Demokrasi Başkenti unvanı için finalde
Balıkesir’de 'Avlu Gece Oryantiringi' renkli görüntülere sahne oldu
Antalya’da kadın muhtarlar buluştu
Malatya’da gençlik ve spor yatırımlarına büyük adım
TAYK'ta yeni başkan Ahmet Eker oldu
Gambiya ile birey haklarının korunması alanında mutabakat zaptı imzalandı
Manisa'da Perşembe Pazarı’nda altyapı sorunu çözüme kavuştu
Eskişehir'de kırsal mahallelere 24 yeni su deposu
BTSO Başkanı Burkay: Bursa büyürse Türkiye büyür
Keşan’da meydan ismi tartışması... Tekel Meydanı mı, Alparslan Türkeş Meydanı mı?
Bıçkıdere Göleti’ne zarar verenler hakkında işlem başlatılacak
Bilecik Pazaryeri’nde İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı anıldı
İlaç fiyatlarında Euro kuru ve kâr marjları güncellendi
Beylikdüzü İFSAK Kısa Film Festivali'ne ilk kez ev sahipliği yapacak
Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, BTÜ’de öğrencilerle buluştu
Bursa Osmangazi'de Anadolu’nun kahramanlık türküleri yankılandı
Kırmızı bültenle aranan 16 şahıs Gürcistan’da yakalandı
Yuvamız Bakırköy’de miniklere “Sıfır Atık” eğitimi
Edirne 2. Amatör’de gruplar belli oldu
Konya Karatay’da online rezervasyon dönemi genişliyor
Ordu OKSM'DE Ramazan'ın manevi ışıltısı
Süt ve süt ürünlerinde yoğurt üretimi arttı
Edirne’de 2026 çeltik ekim başvuruları başladı
Malatya Büyükşehir'den Turgut Özal Üniversitesi'nde özel etkinlik
Yükleniyor
- Perşembe 11.7 ° / 0.8 ° Güneşli
- Cuma 11.8 ° / 1.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 11.9 ° / 2 ° false

