HABER MERKEZİ
admin
Ağrı Valiliği tarafından yapımı devam eden 270 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi hizmet binasında incelemelerde bulunuldu. Şehrin sağlık altyapısına önemli katkı sağlaması beklenen hastane projesinin mevcut durumu yerinde değerlendirilirken, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alındı.
AĞRI (İGFA) - Depreme dayanıklılığı artırmak amacıyla 194 deprem izolatörü bulunan hastane binasının yapım sürecinin planlanan takvim doğrultusunda ilerlemesi için gerekli değerlendirmelerin yapıldığı belirtildi. Modern teknolojik cihazlarla donatılacak hastanenin tamamlanmasının ardından Ağrı’da sağlık hizmetlerinin kapasitesinin önemli ölçüde artması bekleniyor.
Ağrı Valisi Dr. Önder Bozkurt, incelemeler sırasında yaptığı değerlendirmede, “Şehrimizin sağlık hizmetlerinin kalitesini yükseltecek olan bu yatırımın yapım sürecini yakından takip ediyoruz. Hastanemizin hizmete girmesiyle birlikte doktor, hemşire ve sağlık çalışanı sayımız artacak; yenidoğan yoğun bakım, çocuk yoğun bakım üniteleri ve poliklinik sayılarımız da önemli ölçüde yükselmiş olacak” ifadelerini kullandı.
270 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin tamamlanmasıyla birlikte özellikle anne ve çocuk sağlığı alanında Ağrı’nın sağlık altyapısının güçlenmesi ve bölgedeki vatandaşların daha nitelikli sağlık hizmetine erişiminin sağlanması hedefleniyor.
Kayseri Büyükşehir'den 'özel' etkinlik
Kayseri Büyükşehir şehit aileleriyle iftar sofrasında buluştu
Rasim Arı'dan Sadettin Saran'a ziyaret
Kayseri Erciyes'te kar voleybolu heyecanı başlıyor
Terzilerde bayram yoğunluğu
Başkan Şadi Özdemir’den sağlık çalışanlarına teşekkür
Kayseri Melikgazi zabıtasından bayram öncesi sıkı denetim
Kılca’dan engelsiz yaşam merkezi müjdesi
Manisa Büyükşehir’den Tıp Bayramı’na özel ışıklandırma
Bursa’da eğitim yatırımları yerinde incelendi
Kocaeli'de hız limitleri değişti
İstanbul'da Medeniyet Sofrası kuruldu
Ağrı’da Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde sona doğru
İpsalaspor: “Hakemlere kim hesap soracak?”
Havaalanı Kavşağı'na yeni cadde
İzmir'de Başkan Tugay’dan sağlık emekçilerine teşekkür
Şanlıurfa'da tarih aydınlanıyor
6 bin 232 saatin üzerinde uçtu! THY’nin A350’si dünya rekortmeni oldu
Kocaeli'de 5 tramvaydan dördüncüsü raylara indi
Bursa Büyükşehir'den her gün farklı ilçede sofra kurmaya devam
Sümene'de Büyükşehir rüzgarı esti
Bursa Büyükşehir'in Ramazan Meydanı ışıl ışıl
Bursa Osmangazi’nin gönül sofrası Bağlarbaşı’na kuruldu
Tekirdağ'da arıcılığa Büyükşehir desteği
Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nden şehit ve gazi ailelerine vefa iftarı
Bursa Büyükşehir'den güçlü altyapı hamlesi
Bursa Osmangazi’de gençlerle birlikte geleceğe bakış
Giresun su sorununa çare arıyor
Bedesten’de “Kutsal Emanetler Sergisi” ziyarete açılıyor
Bahar Van'a gelemedi! Karla mücadele sürüyor
Yükleniyor
- Cumartesi 11.9 ° / 2 ° false
- Pazar 12.3 ° / 3.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazartesi 13 ° / 2.3 ° Güneşli

