Hizmet-İş'ten Antalya çıkarması

Hizmet-İş'ten Antalya çıkarması

Tarih: 12.04.2025 08:54 Güncelleme: 12.04.2025 08:54
Hizmet-İş

HAK-İŞ Konfederasyonu ve HİZMET-İŞ Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hizmet-İş Sendikası bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Büyük Temsilci Buluşmasına katılmak üzere gittiği Antalya’da sloganlar ve meşaleler eşliğinde büyük bir sevgiyle karşılandı.

Şehmus EDİS (ANTALYA İGFA)
Karşılama törenine, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcıları, Şube Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İşyeri Sendika Temsilcileri, Komite Başkanları ve Yardımcıları ile Uzmanları katıldı.

Karşılama töreninde selamlama konuşması yapan Genel Başkanı Arslan, alanı dolduran teşkilat mensuplarımıza, “Bizimle beraber olmak, mücadelemizi daha da yükseltmek, geleceğimiz için umutlarımızı, heyecanımızı ve enerjimizi artırmak, bilgi ve birikimlerimizi geliştirmek, dayanışmamızı ve kardeşliğimizi daha da pekiştirmek için bu toplantıya katıldınız. Bizlere onur verdiniz” dedi.

50 yıla yaklaşan sendikal mücadelemizin belki de en zor, en sorunlu dönemini yaşadıklarını belirten Arslan, “Kuruluşumuzdan bugüne, her dönemde sık sık karşılaştığımız zorluklar, ihanetler, haksızlıklar, zulümler, baskılar ve tehditlerle yine karşı karşıyayız. 31 Mart’tan bugüne çok sorunlar yaşadık. Ancak tüm bu zalimliklere, zulme, haksızlıklara, işten çıkarmalara, sürgünlere ve sendikal baskılara rağmen; teşkilatımızın onuruna, haysiyetine, şerefine sahip çıktığınız için, bayrağımızı yere düşürmediğiniz için sizlere şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

“Bu Sendika, Sıradan Bir Sendika Değildir”

“Her türlü baskıya, zulme ve haksızlığa karşı direnen başta Van’daki, Ağrı’daki, Diyarbakır’daki ve Altındağ’daki kardeşlerimiz olmak üzere, Türkiye’nin dört bir yanında mücadele eden tüm kardeşlerimize buradan güçlü bir selam gönderiyoruz” diyen Arslan, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in kuruluşunun henüz dördüncü yılında darbeyle karşılaştığını ve Sendikamız Hizmet-İş’in de henüz bir yaşındayken Türkiye’nin en büyük askeri darbesiyle yüzleştiğini hatırlatarak, “Biz bu tür zorluklara alışkınız. Haksızlıklarla, kumpaslarla ve baskılarlar mücadele ederek bugünlere geldik. Teslim olmadık, boyun eğmedik. İnşallah bugün yaşadığımız sorunları da aşacak, geleceğimizi birlikte inşa edeceğiz. Çünkü bu sendika, sıradan bir sendika değildir. Yeni kurulmuş, birilerinin arkasına saklanmış, birilerinin desteğiyle bugünlere gelmiş bir yapı değildir. Onurumuzla, haysiyetimizle ve emekçi kardeşlerimizin helal destekleriyle bu noktaya ulaştık. Bu desteğin devam edeceğine, bu mücadeleyi başaracağımıza ve mücadelemizi daha da yükselteceğimize tüm kalbimle inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Biz Evrensel Bir Hareketiz”

Ülkemizin, bölgemizin ve dünyanın dört bir yanındaki tüm mazlumlar için mücadele ettiğimizi dile getiren Arslan, “Filistin’de, Somali’de, Yemen’de, Suriye’de, Myanmar’da ve Doğu Türkistan’da bizden medet umanların sesiyiz. Biz evrensel bir hareketiz. İnancımız gereği, kim olursa olsun, önce insan, önce emek diyerek yola çıkanlarız. İnsan olmanın gereğini yerine getirmeye çalışanlarız. Buralara biz ulaşacağız, biz sorunları çözeceğiz” şeklinde konuştu.

"Sizlerle Ortak Mücadelemizi Büyütmek İçin Buradayız" 
Daha sonra kürsüye gelen Genel Başkan Vekili  Halil Özdemir de yaptığı konuşmasında büyük temsilci buluşmamamızın ikinci dönem birinci grup toplantımızı gerçekleştirdiğimizi belirterek, “Bugün burada 21 şube ve il başkanlıklarımızdan gelen emekçi kardeşlerimizle bir araya geldik. Sizlerle ortak mücadeleyi büyütmek, emeğin onurunu savunmak ve geleceğe daha sağlam adımlarla yürümek amacıyla bir araya geldik. Sizler sadece temsilci değil, bir direnişin, bir umudun ve bir mücadelenin öncülerisiniz. Bu yolculukta asla yalnız değilsiniz, her bir temsilcimiz yalnızca kendi iş yerinde değil, aynı zamanda büyük bir dayanışmanın da parçasıdır” dedi.

Antalya'daki toplantıya Hizmet-İş Sendikası Mardin Şube Başkanı Aziz Adibelli  Yönetim Kurulu Üyeleri, Denetleme Kurulu Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri, İşyeri Sendika Temsilcileri, Komiteleri Başkanları ve Yardımcıları ile Antalya da düzenlenen eğitim programına tam kadro katıldı. Dört gün sürecek olan toplantıda işçi hakları ve sendikal çalışmalar ele alınacağı belirtildi.

İzmir İklim İçin Yurttaş Meclisi'nden 11 maddelik bildiri

Türkiye'nin eğitim teknolojileri Dubai'de tanıtıldı

Türk Kadınlar Birliği Parkı Bolu'da Açıldı

Zorunlu kış lastiği uygulaması 15 Kasım'da başlıyor

İstanbul Maltepe'nin ihtiyar delikanlıları ve altın kızları unutulmadı

Ankara Keçiören'de Başkan Özarslan'dan mahalle buluşmalarına devam

Hasta ve yakınları Kocaeli'nin baş tacı

Myra'da Terrakotta Heykelcikleri Sergisi Açıldı

Hacı Musa Mahallesi'ne 2 Bin Metrelik İçme Suyu Hattı

Kütahya'da 200 Fidan Toprakla Buluştu

Konya Karatay'da sinema gösterimlerine yoğun ilgi

Bursa Nilüfer’de toplumsal rollerin sahnelenişi konuşuldu

Adalet Bakanı Tunç, OECD Toplantısında Adalete Erişim ve Gazze'deki Durumu Değerlendirdi

Akdeniz Belediyeler Birliği'nden Belediye Personeline Mevzuat Eğitimi

Uçak kazasında şehit olan iki subay Eskişehir’de karşılandı

Manisalı Öğrenci Hackathon'da Türkiye Birincisi Oldu

Şanlıurfa'da Kalıcı Yapay Zekâ Bölümü Kuruluyor

Namağlup Sakarya potada Beylikdüzü’nü konuk ediyor

Sakarya Büyükşehir'den Akyazı Beldibi'ye üst yapı dokunuşu

Pamukkale'de Atatürk 87. Ölüm Yıl Dönümünde Anıldı

İzmir İklim İçin Yurttaş Meclisi'nden 11 maddelik bildiri

Türkiye'nin eğitim teknolojileri Dubai'de tanıtıldı

Türk Kadınlar Birliği Parkı Bolu'da Açıldı

Zorunlu kış lastiği uygulaması 15 Kasım'da başlıyor

İstanbul Maltepe'nin ihtiyar delikanlıları ve altın kızları unutulmadı

Ankara Keçiören'de Başkan Özarslan'dan mahalle buluşmalarına devam

Hasta ve yakınları Kocaeli'nin baş tacı

Myra'da Terrakotta Heykelcikleri Sergisi Açıldı

Hacı Musa Mahallesi'ne 2 Bin Metrelik İçme Suyu Hattı

Kütahya'da 200 Fidan Toprakla Buluştu

Konya Karatay'da sinema gösterimlerine yoğun ilgi

Bursa Nilüfer’de toplumsal rollerin sahnelenişi konuşuldu

Adalet Bakanı Tunç, OECD Toplantısında Adalete Erişim ve Gazze'deki Durumu Değerlendirdi

Akdeniz Belediyeler Birliği'nden Belediye Personeline Mevzuat Eğitimi

Uçak kazasında şehit olan iki subay Eskişehir’de karşılandı

Manisalı Öğrenci Hackathon'da Türkiye Birincisi Oldu

Şanlıurfa'da Kalıcı Yapay Zekâ Bölümü Kuruluyor

Namağlup Sakarya potada Beylikdüzü’nü konuk ediyor

Sakarya Büyükşehir'den Akyazı Beldibi'ye üst yapı dokunuşu

Pamukkale'de Atatürk 87. Ölüm Yıl Dönümünde Anıldı

Gümrük kapılarında dijital dönüşüm adımı... Yerli plakalı taşıtların işlemleri hızlanıyor

Ofset Ve Dijital Baskı Kağıt Ürünleri Basım Hizmeti Alınacaktır

Muratpaşa'da Kalp Sağlığı Semineri Düzenlenecek

Dr. Özkul: Gerçek başarı, işletmeleri devredip topluma katkı sağlamaktan geçer

Kocaeli'den İzmit'e belgeli yanıt!

Bursa'nın teknoloji ekosistemi yerinde incelendi

Bursa’da su zammı tartışmaları Meclis’i ikiye böldü

Bursa’da Osmangazi söyleşilerinin konuğu Serdar Ertan oldu

Dünya Türk Birliği: Ahıska Türkleri'nin acıları unutulmayacak

Sağlıklı Gölcük için mahalleler karış karış geziliyor

Yükleniyor

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7