Eyyübiye Belediye Belediyesi Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde açılan yaz kursları, çocukların ve gençlerin büyük ilgisini görüyor. Ortaöğretim öğrencileri için Destekleme ve Yetiştirme Kursları, üniversite hazırlık için TYT-AYT kurslarının verildiği merkezde, en büyük ilgiyi geleceğin mucitlerinin yetiştiği robotik kodlama kurslarında ise büyük heyecan yaşanıyor.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un projelendirdiği ve Şanlıurfa’ya kazandırdığı Süleymanşah Gençlik Merkezi’nin fırsatlarla dolu yaz programları devam ediyor. Gençlerin eğitim hayatına destek sağlayacak Destekleme ve Yetiştirme (DYK) ile TYT ve AYT kurslarının yanı sıra, gelen talepler doğrultusunda açılan robotik kodlama kursu da çocukların ilgisini çekiyor.
Okulların tatil olmasıyla birlikte Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde açılan kurslara yönelen Eyyübiyeli çocuklar ve gençler, hem yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendirirken hem de sosyal olarak gelişiyorlar.
Robotik kodlama atölyesinde açılan kurslara katılan Eyyübiyeli çocuklar, basit otomasyon sistemlerinin çalışması, elektrik enerjisinin mekanik enerjiye dönüşmesi, elektromekanik gibi çok çeşitli alanlarda deneyim kazanarak geleceğe hazırlanıyorlar.
Süleymanşah Gençlik Merkezi sayesinde bu teknolojilerle ilk kez tanıştıklarını belirten Eyyübiyeli çocuklar, büyük bir merakla ilk robotlarını icat etmeye başlarken, kendilerine bu imkânı sağlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyor.
Hizmete sunulduğu günden bu yana Eyyübiye’de gençlerin ve çocukların ilgi odağı olan Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde ortaöğretim ve üniversite hazırlık kursları, bilgisayar, 3D tasarım ve yazıcı, drone eğitimi yanında zeka oyunları, halk oyunları, pilates, satranç, resim ve müzik kursları da düzenleniyor.
Şanlıurfa,Eyyübiye Belediyesi
belediye365.com
İzmir'de Başkan Tugay’dan kredi tepkisi!
Kocaeli Büyükşehir’den bayram öncesi temizlik seferberliği
Gaziantep’te 10 günde 389 sürücüye hatalı şerit cezası
İstanbul’da göçmen kaçakçılığı operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı
Sözleşmeli öğretmenlikte ek atamalar belli oldu
Diyarbakır’da 12 şüpheli 'KADRAJ'a girdi!
Maltepe’de kız çocukları STEM atölyesinde buluştu
Denizli'de 5 bin TL emekli desteğinde son başvuru günleri
Bakan Gürlek: Mahkeme salonları siyaset arenası değildir
Numan Kurtulmuş, KKTC-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu'nu kabul etti
Kırklareli Emniyeti'ne yerli kriptolu telsiz sistemi kuruldu
Bursa Olgunlaşma Enstitüsü'nden anlamlı sergi
Bursa’da 3 milyon kaçak makaron ele geçirildi
Türk girişimci kadınların başarı hikâyeleri New York’ta tanıtıldı
Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi’nden anlamlı iftar
Bilecik Pazaryeri’nde tarım ve hayvancılık faaliyetlerine Müdür Ayvalık'tan yerinde inceleme
Bursa'da genç usta adaylarına uygulamalı eğitim
Malatya'da yatırım ve dayanışma vurgusu
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Beylikova’ya modern selektör tesisi kuruyor
Malatya'da kutsal emanetlere yoğun ilgi
Ordu Fatsa'da Toprak Sokak’a modern dokunuş
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden uluslararası proje başarısı
Mahmut Arıkan: Türkiye, ABD ve İsrail ile aynı cephede olmamalıdır
Ağrı’da müze yok, müdürü var! Müzesi olmayan şehre Müze Müdürü!
İzmir’de 1 ton 346,5 kg uyuşturucu madde ele geçirildi
Emekli maaşları 14 Mart’tan itibaren ödenecek
Dervişoğlu: Hürmüz Boğazı’ndaki kriz Türkiye’de hayat pahalılığını büyütür
Kocaeli Gebze'de “Türk-İslam Sanatları’nın İzinde” sergisi açıldı
Balıkesir’de Bereket Sofrası Edremit’te kuruldu
Manisa'da çevre kirliliğine geçit yok
Yükleniyor
- Perşembe 11.7 ° / 0.8 ° Güneşli
- Cuma 11.8 ° / 1.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 11.9 ° / 2 ° false

