Tarih: 22.10.2024 13:36

Eskişehir Ticaret Odası duyurdu; 5 günlüğüne başvurular durdurulacak!

Facebook Twitter Linked-in

UBA/(ESKİŞEHİR) - Eskişehir Ticaret Odası, TOBB tarafından yürütülen Sanayi Bilgi Sistemi’ne (SBS) geçiş nedeniyle 24-29 Ekim tarihleri arasında başvuru kabul edilmeyeceğini duyurdu. Bu süre zarfında fiziki başvurular Oda tarafından alınacak ve 30 Ekim sabahından itibaren yeni sistem üzerinden yapılacak başvurular için kullanılacak.
Ticaret Odası’ndan yapılan açıklamaya göre, geçiş süreci nedeniyle başvuruların geçici olarak durdurulacağı belirtildi. Üyeler, başvuru işlemlerini yeni sistemin aktif hale gelmesiyle birlikte kaldıkları yerden sürdürebilecekler. Fiziki başvuruların alınması ise üyelerin işlemlerinin aksamasını engellemeyi amaçlıyor.
Yetkililer, geçiş süreci boyunca üyelerden anlayış beklediklerini ve sistemin tam olarak faaliyete geçmesiyle birlikte işlemlerin daha hızlı ve etkin bir şekilde yapılacağını ifade etti. Üyeler, 24-29 Ekim tarihleri arasında yapacakları fiziki başvuruların yeni sistem devreye girdikten sonra elektronik başvurularında kullanılacağını bilerek hareket etmek durumunda kalacaklar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —