Başkan Topaloğlu’ndan öğrencilere iftar yemeği

Başkan Topaloğlu’ndan öğrencilere iftar yemeği

GÜNDEM 18.03.2025 12:18:03 0
Başkan Topaloğlu’ndan öğrencilere iftar yemeği

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu Kemer'e bağlı Kiriş Mahallesi'nde bulunan Daima Biz Otel'de Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Kurs Merkezi'nde üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için iftar yemeği düzenledi.

Başkan Topaloğlu'nun “Eğitim Varsa Gelecek Var” projesi kapsamında Kemer'e kazandırdığı ve öğrencilerin ücretsiz olarak üniversite sınavına hazırlandıkları Kurs Merkezi'nin öğretmen ve öğrencilerinin katıldığı iftar programına Başkan Topaloğlu'nun yanı sıra eşi Fikriye Topaloğlu, CHP Kemer İlçe Başkanı Sedat Karakaya, Kemer Belediye Başkan yardımcıları Semih Top ve Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediye Meclis üyeleri Mustafa Bilici, Mustafa Çelik, Mehmet Akın ve Ali Akar ile Kurs Müdürü Suat Göv katıldı.

Kurs merkezinden servislerle otele getirilen öğrencileri, otelin girişinde eşi Fikriye Topaloğlu ve beraberindekilerle birlikte karşılayan Başkan Topaloğlu öğrencilerle tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Düzenlenen iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Başkan Topaloğlu, “Zorlu bir yolda azimle ve kararlı bir şekilde çalışıyorsunuz ama hep çalışmakla olmuyor. Biraz da bizim sosyal faaliyetlere yönelmemiz lazım ki beynimiz biraz da olsun dinlensin. Bugün bu güzel iftar buluşmamızda bizlere kapılarını açan Zekeriya Bey'e çok teşekkür ediyoruz. Ülkemizde eğitim paraya döndü ama halkımızın durumu da ortada. En azından biz anne ve babalarınızın yükünü biraz olsun alabilmek için meclis üyesi arkadaşlarımla beraber Kemer Belediyesi olarak sizlere anaokulundan üniversite yaşamınız bitene kadar destek veriyoruz. Çünkü eğitim seviyesi yüksek olan ülkelerin durumunu görüyorsunuz. Refah seviyesi yükseldikçe eğitim seviyesinin yüksek olduğunu görüyorsunuz. Biz sizlerden çok şeyler bekliyoruz. Atatürk bu Cumhuriyet'i sizlere emanet etti. O nedenle kararlılıkla çalışacağız. Atatürk'ün izinden hiçbir zaman ayrılmayacağız. Atatürk'le kalın, Cumhuriyet'le kalın. Sizleri seviyoruz” dedi.

Başkan Topaloğlu öğrencilere ayrıca havaların ısınmaya başlaması ile birlikte kendilerine bir sürprizlerinin daha olacağının müjdesini verdi.

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN TOPALOĞLU'NA TEŞEKKÜR

İftar programı sırasında öğrenciler de Başkan Topaloğlu'na yaptıkları açıklamalarla teşekkür etti. Kurs Merkezi öğrencilerinden Emine Boz, “Başkanımızın bize sunduğu ücretsiz servis ve ders kitapları için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çoğu dershanede bulamayacağımız o özeni bize gösteriyor. Bugün hep beraber iftar yemeğine geldik. Bize bu samimi ortamı sunduğu için de Başkanımıza ayrıca çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kurs Merkezi öğrencilerinden Nehir Yaprak ise “Göynük Fen Lisesi'nde okuyorum ve dershanenin dil bölümünde öğrenim görüyorum. Bize dağıtılan kitapların ne kadar pahalı olduğunu biliyorum bu yüzden de başkanımıza özellikle bu nedenle de teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun anaokulundan üniversiteyi tamamlayana kadar öğrencilerin yanında olmasından ve eğitime verdiği desteklerden ötürü teşekkür ettiğini ifade eden kurs öğrencisi Mehmet Çetinkaya ise “Başkanımız kırtasiye desteği, ücretsiz servis desteği ve bizlere ücretsiz dershane desteğinin yanında üniversite eğitimi boyunca da burs desteği sağlıyor. Kendisine çok teşekkür ederiz” dedi.

Öğrencilerden Gül Rüya Onuk; “12. Sınıf öğrencisiyim. Başkanımız sayesinde Türkiye'nin birçok noktasında olmayan eğitim fırsatlarına sahibiz. Kırtasiyeden servise kadar birçok ihtiyacımız belediye tarafından karşılanıyor. Ayrıca müthiş bir öğretmen kadrosuna sahibiz. Üzerimizde emekleri çok büyük. Hepsine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Öğrencilerden Batuhan Ayhan; “Her şey için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Anaokulundan üniversiteye kadar bize sağladığı destekler bizim için çok anlamlı. Bizi evden okula, okuldan eve ücretsiz taşıyor. Dershaneyi de kendisi ücretsiz sağlıyor. Müdürümüz ve eğitim kadromuz çok iyi. Her şey çok güzel. Tüm bunlar için Başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.


Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com

İmamoğlu: Karar hukuksuzdur!

İstanbul Üniversitesi açıkladı... İmamoğlu dahil 28 kişinin diploması iptal oldu!

Uzaydaki gözümüzden anlamlı 100 bininci görüntü!

İstanbul Üniversitesi, Ekrem İmamoğlu'nun Diplomasını İptal Etti

Sakarya Çanakkale şehitlerini andı

Muğla Milas’ta şehitlik anıtının açılış töreni gerçekleştirildi

TBMM ile TDK arasında iş birliği

Bursa Osmangazi 17. Uluslararası Tarihi Kent Koşusu kayıtları başladı

Kocaeli Büyükşehir, trafiğe kapatılan menfezde çalışmalarını tamamladı

Toplu taşıma harcaması hanelerin yüzde 5'ine çok yük getiriyor

EGEPLASDER'den İzmir Büyükşehir'in projesine tam destek

Milletin destanı Çanakkale'de anıldı

Prof. Dr. Kemikli, Milli Marşımızın şifrelerini BTÜ'de anlattı

Kocaeli Gebze’de şehitler anıldı

18 Mart'ta kahramanlar unutulmadı: Çiğli'de anma töreni

Başkan Altay esnafla ve vatandaşlarla buluştu

Sakarya SGM’de çocuklara renkli eğlence

Bursa Gemlik'te şehitler unutulmadı

Başkan Yılmaz Yıldıırım'da şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu

Çanakkale Zaferi, Çayırova’da kutlandı

Özgür Özel: 4 binde yokuz, 22 bin 400 TL yaparsan desteği veririz

Edirne Keşan'da AK Parti'den belediyeye satış eleştirisi! "Bir nebze saygınız varsa hesap verin"

CHP'li İlgezdi mülakat sistemini eleştirdi

İYİ Partili Akalın'dan Ayasofya ve egemenlik vurgusu

CHP'li Milletvekili Yontar: Emeklilerimizin sesini duyun!

DEM heyeti MHP ile görüştü

CHP'li Sarıbal: Bursa'da koruma altındaki ayıya ne oldu?

CHP'li Yontar: Şimşek ekonomide yeni sayfa açamadı

CHP'li Yazgan: Komşuya muhtaç ettiniz!

İmamoğlu Bursa'dan seslendi: Herkes boyunun ölçüsünü alacak

İmamoğlu: Karar hukuksuzdur!

İstanbul Üniversitesi açıkladı... İmamoğlu dahil 28 kişinin diploması iptal oldu!

LGS için başvuruları 2 Nisan'da başlıyor... MEB, LGS kılavuzunu yayımladı

EGEPLASDER'den İzmir Büyükşehir'in projesine tam destek

Uzaydaki gözümüzden anlamlı 100 bininci görüntü!

İstanbul Üniversitesi, Ekrem İmamoğlu'nun Diplomasını İptal Etti

Depremde felç kalanları robotlar ayağa kaldırıyor

Türk mutfağı Japonya’da üniversitede ders olarak okutulacak

Ekşi mayalı pide neden tercih edilmeli?

Petrol Ofisi Sosyal Lig’de birinci devre ödülleri sahiplerini buldu

Özgür Özel: 4 binde yokuz, 22 bin 400 TL yaparsan desteği veririz

Sakarya Çanakkale şehitlerini andı

Sağlıklı kemikler için bu besinleri tüketin!

Muğla Milas’ta şehitlik anıtının açılış töreni gerçekleştirildi

Milletin destanı Çanakkale'de anıldı

TBMM ile TDK arasında iş birliği

Edirne Keşan'da AK Parti'den belediyeye satış eleştirisi! "Bir nebze saygınız varsa hesap verin"

Bursa Osmangazi 17. Uluslararası Tarihi Kent Koşusu kayıtları başladı

CHP'li İlgezdi mülakat sistemini eleştirdi

Prof. Dr. Kemikli, Milli Marşımızın şifrelerini BTÜ'de anlattı

Kocaeli Büyükşehir, trafiğe kapatılan menfezde çalışmalarını tamamladı

Bursaspor, Adem Çağlayan ile el sıkıştı!

Toplu taşıma harcaması hanelerin yüzde 5'ine çok yük getiriyor

Başkan Büyükakın Kocaeli'de Yığılcalılar’a konuk oldu

Kocaeli Gebze’de şehitler anıldı

Bursa'da Çanakkale Zaferi’nin tarihe etkileri ele alındı

GİB: Hiçbir şirketin vergi borcu ertelenmemiştir

18 Mart'ta kahramanlar unutulmadı: Çiğli'de anma töreni

Genç Nida Hafızlık'da Bursa’ya birincilik ödülü

Sakarya’da kültür ve sanatla dolu bir Ramazan akşamı

Yükleniyor